libris.ro

Deratizare politica

In vara lui 2012 peste 7 milioane de oameni au votat la referendum suspendarea piratului de le TreiCoceni dar USL-ul  a ajuns sa coabiteze cu Prea Suspendatul. Cum sa ai majoritate politica in Parlament , sa ai pe mana guvernul si sa nu-l poti demite pe bandit ?
 
Acum s-a dovedit ca cei 7,4 milioane reprezentau chiar mai mult decat pragul necesar de 50 % si oricum il votasera cu peste 2 milioane de oameni in plus pentru demitere decat il votasera pentru a deveni presedinte ( si aici frauda masiva a STS si Baconschi).
 
USL a jucat dupa un scenariu foarte prost … trebuia boicot / blocaj in toate institutiile statului pana pleca gandacul de Basescu … o gospodina care are un gandac sau un sobolan intrat in bucatarie se mai apuca sa gateasca pana nu scapa de ganganie ?
 
Cand ai de a face cu asemenea daunatori trebuie sa faci tot posibilul sa scapi de ei . Daca USL isi juca cum trebuie cartile si ar fi spus stop jocului , stop “prezidentului” jucator printr-un blocaj institutional s-ar fi ajuns la alegeri pentru un nou presedinte in Romania inca de atunci din 2012.
 
Atata timp cat nu-l recunostea nici dracu’ pe individul din garaj drept presedinte trebuia sa se ajunga la o stare de normalitate.
 
 Chiar nu se putea face curatenie in bucatarie ? Cum au crezut Antonescu si cu Ponta ca mai pot gati ceva in bucatarie cand gandacul isi lasa excrementele mereu in ingredientele lor pentru mancare ?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info