Un magar angajat la TVR!

Cu ceva vreme in urma se zvonea ca Mircea Dinescu are o datorie destul de mare catre Stelică. Cum care Stelică? E vorba de Stelian Tănase alias Stelică sau cum ii mai zic unii … da’ cred ca-i indecent să-l numim aşa .
 
Stelian Tanase  noul director interimar de la TVR a hotarat sa-l recompenseze pe Dinescu cu cate 40.000 de Euro pe luna pentru o emisiune de televiziune. Gurile rele si barfitoare ar zice ca de fapt este un artificiu prin care Stelian Tanase isi recupereaza datoria de la Dinescu bagand mana adanc in bugetul vitregit al TVR si asa cu deficit estimat la 100 de milioane de Euro.

Un magar angajat la TVR!

 
Ca si cum nu ar fi fost de ajuns TVR se imprumuta din banci si cu suma de 20 de milioane de Euro. Deci se sporeste deficitul TVR cu un procent de 20 % si nu numai ca nu vor vrea nici in ruptul capului sa se renunte la taxa radio-TV ci va fi nevoie si de o marire a taxei in noile conditii de “manajement”.
 
Pe langa aceste masuri TVR a mai fost amendata de CNA cu suma de 70.000 de lei pentru cenzurarea de catre directorul interimar Stelian Tanase a emisiunii “Mostenirea Clandestina” .
 
De ce a fost amendata TVR si nu Stelian Tanase ? Pentru ca banii pentru amenda vor fi tot bani publici!
Impotriva taxei radio-TV exista o propunere legislativa Pl-x 35/2014 si o petitie online care a strans deja 1647 de semnaturi pana in aceasta clipa. Alaturati-va si voi impotriva magarilor care isi bat joc de banul public!

http://www.petitieonline.com/abuzul_vanzarii_conditionate_-_taxa_radio-tv_pe_factura_energie

https://www.facebook.com/events/599370963476069/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

https://www.facebook.com/events/425828117519598/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

https://www.facebook.com/pages/ANTI-TAXA-RADIO-TV/270634303086873

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Noii Patrioți - Aducem România acasă!

joi mart. 6 , 2014
Datorita noii tradari a guvernului Ponta prin decizia de a aduce UDMR la guvernare un grup de studenti si profesori de la universitatile din zona Moldovei au hotarat infiintarea unui grup numit “Noii Patrioti” care sa echilibreze situatia ingrijoratoare din asa numita zona fantoma a Tinutului Secuiesc.   In perioada […]
Noii Patrioți - Aducem România acasă!

Poate vă place și:

libris.ro