Romania se pregateste de razboi

România se pregateste de razboi. In judetul Botosani autoritatile au propus deja bugete pentru razboi. S-a votat suplimentarea ratiilor de samahoancă , pufoaică si rachiu de sfeclă.

Aceste licori sunt pentru tratarea ranilor si nu asa cum ati fi banuiit si suspectat cu totii ca ar face romanii din judetele nordice ale tarii. Conform botosaninews.ro s-au pregatit deja cazanele care lucreaza la foc continuu dar nu grabit ca altfel nu iese treaba buna.

Avand in vedere situatia critica din Ucraina edilii botosaneni au hotarat ca este crestineste sa imparta  proviziile de spirtoase si cu bravii luptatori de pe Euromaidan. 

Astfel cateva camioane incarcate cu rachiu de sfecla de Botosani au plecat azi dimineata catre Kiev. Ucrainenii au facut receptia si s-au aratat dezamagiti de calitatea medicamentelor trimise. Unul dintre eroii de pe Euromaidan a declarat :

” Ne-am bucurat cand am primit aceste ajutoare dar in timp ne-am dat seama ca ne put izmenele dupa consumul lor si nu iese mirosul cu nici un detergent cunoscut in comert. Pantalonii nostri  si izmenele ne-au fost compromise definitiv!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

fereste-ma-doamne-de-prieteni-razboiul-clandestin-al-blocului-sovietic-cu-romania_1_taburi

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cultura "in doi limbi" si o singura directie

vin mart. 7 , 2014
Ce a insemnat pentru romani cedarea Ministerului Culturii catre UDMR: 7,3 milioane de RON pentru monumentele maghiare din Covasna si Harghita si doar 0,09 milioane de RON pentru Sarmizegetusa Regia, adica 98% pentru UDMR si numai 2% pentru vestigiile dacice. Mai intai pui la Ministerul Culturii “gigei sorinei stirbi” pasionati […]
Cultura "in doi limbi" si o singura directie

Poate vă place și:

libris.ro