UDMR nu poate fi si curva si calugarita in acelasi timp!

UDMR nu poate fi si curva si calugarita in acelasi timp!
 
Problema ridicata de ultimele manifestari extremiste si iredentiste de la Targu Mures aduce in prim plan caracterul duplicitar al celor de la UDMR. Nu este posibil ca acele manifestari sa nu fi fost planuite fara stiinta si in unele cazuri chiar si cu acordul si participarea a unor membri UDMR.
 
Slovacia este tara care ne ofera solutia cea mai buna pentru a stopa tendintele extremiste, iredentiste si secesioniste ale formatiunilor politice maghiare. In Slovacia exista o lege care interzice cetatenilor cu cetatenie dubla sa ocupe functii in administratie sau in politica.
 
Cred ca este timpul si la noi sa aplicam aceasta solutie decenta, pasnica si care ne-ar scuti pe toti de foarte multa durere de cap. Eu consider ca toti cetatenii romani trebuie sa fie tratati la fel in Romania si nimeni sa nu fie mai presus decat altii doar pentru ca face parte dintr-o anumita etnie. Aceste concepte sunt nu doar invechite ci si contrare legilor existente in Romania si in Uniunea Europeana.
 

UDMR nu poate fi si curva si calugarita in acelasi timp!

 
Altfel spus domnule Kelemen Hunor dumneavoastra si formatiunea UDMR din care faceti parte nu puteti fi si curve si calugarite in acelasi timp. Trebuie sa aveti doar cetatenia romana ca sa puteti ocupa locuri in administratie sau in politica pentru a fi siguri atat cetatenii romani de etnie romana cat si cetatenii romani de etnie maghiara ca aparati interesele in primul rand ale Romaniei si apoi ale comunitatii locale din care faceti parte nicidecum interesele unei alte tari indiferent care ar fi aceasta in afara de Romania.
 
Declaratie a lui Kelemen Hunor :
 

“Nu am putut accepta sa nu modificam articolul 1 al Constitutiei, care spune ca Romania este stat unitar si indivizibil. Acesta era punctul de unde nu am putut merge mai departe. Noi de nenumarate ori ne-am exprimat indoielile referitoare la statul unitar. Romania nu este stat unitar, aceasta stare poate exista doar in visele catorva politicieni romani.” – Kelemen Hunor, vice prim-ministru si ministrul culturii in actualul guvern Ponta IIIhttp://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat
 
PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Istoria Secreta - Unirea Ungariei cu Romania

sâm mart. 15 , 2014
Putina lume stie de tratativele secrete tinute cu scopul de a uni Ungaria cu Romania din anul 1919. De asemenea in 1886 si Bulgaria si-a manifestat interesul de a se uni  intr-o confederatie cu Romania. Astfel Romania de astazi ar fi aratat cu totul altfel din mai multe puncte de […]
Istoria Secreta - Unirea Ungariei cu Romania

Poate vă place și:

libris.ro