Propagandisti lobotomizati doresc Republica Federala Moldova

Mare e gradina lui Dumnezeu si diversitatea animalelor (spalate pe creier cu detergent rusesc) care misuna prin ea. Dincolo de faptul ca fiecare este liber in ziua de astazi sa-si exprime propria opinie oricat ar fi ea de lunateca, niste indivizi au creat un site care face propaganda unei asa zise federatii care ar trebui sa cuprinda teritoriile principatului istoric al Moldovei.
Lasand la o parte ipoteza ca indivizii care au fost in stare de asemenea aberatii nu au toate doagele intregi, argumentele lor pentru infiintarea unui asemenea stat sunt de toata jena iar cunostintele lor, atat geografice cat si istorice par cele ale unui cercopitec scapat de la gradina zoologica care in scurta sa escapada prin civilizatie a vazut cu coada ochiului cum arata o harta si o carte de istorie.

Propagandisti lobotomizati doresc Republica Federala Moldova

In primul rand, pentru pentru acesti indivizi orasul Iasi se afla pe una din hartile lor cam prin judetul Botosani iar dupa istoria cunoscuta de ei Romania nu exista, e ca un fel de Zana Maseluta. Inteleg ca au ceva impotriva Romaniei dar nici Moldova lui Stefan cel Mare n-o cunosc cum trebuie acesti indivizi de parca ar fi ajuns in Europa recent, direct din taigaua siberiana unde era mai importanta orientarea prin salbaticia padurilor decat geografia lumii civilizate.
 
In unele texte srise intr-o romana aproximativa si cu o limba de lemn, ale acestor propagandisti lobotomizati se poate vedea clar ideologia vechilor cominternisti conform carora românii nu sunt un popor adevarat sau sunt un popor contrarevolutionar : “ romanii in toata istoria lor, nici o data nu au reusit sa aduca pana la un sfarsit logic orice afacere, indiferent cat de buna sau rea este ”.
 
Din toata aceasta propaganda ieftina si puerila cetateanul modovean de  “ limba moldoveneasca “ ar trebui sa inteleaga ca ii este mai bine in sanul Comunitatii Eurasiatice decat cu Romania.
 

In contextul anexarii recente a peninsulei Crimeea, ale miscarilor extremiste maghiare din Transilvania si propaganda lobotomizatilor (asta in cazul in care n-or fi chiar membri FSB) cu proiectul unei Moldove transformate intr-o federatie trebuie sa luam in calcul faptul ca se pregatesc in continuare miscari care doresc  redesenarea hartii Europei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Noua Ordine Mondiala si planuirea reasezarii frontierelor Europei

Dum mart. 23 , 2014
Noua Ordine Mondiala si planuirea reasezarii frontierelor Europei Uitati-va la harta de mai sus ! Vedeti unde este Crimeea ? Pe harta de mai sus se vad intentiile noii ordini mondiale de a redesena harta Europei ( harta era cunoscuta dinainte de mult timp si unele din cele reprezentate pe […]
Noua Ordine Mondiala si lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala

Poate vă place și:

libris.ro