Gazeificarea Romaniei – A doua Colectivizare a Romaniei

Colectivizarea a fost una dintre marile tragedii ale taranilor romani si ale neamului romanesc in general. Autoritatile statului au impus cu forta mergandu-se uneori chiar si folosirea armelor de foc pentru a lichida opozantii colectivizarii.

Au curs rauri de lacrimi si de sange pe intreg cuprinsul Romaniei, putini fiind cei norocosi sau destul de izolati in munti sau in alte zone ce nu au reprezentat interes pentru aparatul de stat comunist, care au scapat de vicisitudinile colectivizarii fortate.

Ca si taranii actuali de la Pungesti, neputinciosi in fata masurilor represive si nesimtite fata de propriul popor, taranii din anii colectivizarii n-au reusit sa opuna o rezistenta insemnata si si-au vazut ruinate gospodariile, ogoarele, confiscate animalele si atelajele, mijloacele sprin care isi castigau existenta de zi cu zi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Gazeificarea Romaniei – A doua Colectivizare a Romaniei

Aidoma bolsevicilor care impuneau colectivizarea fortata mergandu-se pana la violenta , pana la crime , asa si conducatorii de astazi impun cu forta niste exploatari de gaze de sist care in alte parti ale lumii s-au dovedit atat de nocive si in urma carora viata asa cum o stiam pana acum nu mai poate fi posibila.

Efectele devastatoare ale exploatarii gazelor de sist sunt ingrozitoare. Nu imi explic altfel intentia politicienilor romani decat daca se vrea cu buna stiinta desertificarea Romaniei. In acest caz singura solutie pentru a starpi mafia politica tradatoare este lapidarea publica.Numai asa se pot starpi asemenea planuri odioase si de-a dreptul sataniste.

Politicienii romani care fac lobby pentru gazele de sist sunt adevaratele intruchipari ale raului, anticristi care urasc viata, descendenti de NKVD-isti sau sionisti unsurosi mancatori de vita Kobe.

Singura deosebire dintre colectivizarea fortata din anii ’50 si “colectivizarea” fortata de astazi este ca in anii ’50 aceasta era oarecum impusa de catre URSS dar cea de astazi este facuta de asa zisi “romani” get-beget.

Gazeificarea Romaniei este o veritabila Colectivizare cu repetitie de care taranii romani au crezut ca au scapat odata cu caderea regimului comunist.

Cu ce se deosebesc Victor Viorel Ponta si Mihai Razvan Ungureanu prin impunerea fortata si prin mijloace represive si violente a exploatarilor gazelor de sist de cei care umblau in anii ’50 cu arma in mana prin satele romanesti?

Mihai Razvan Ungureanu  a afirmat recent ca cine se opune gazelor de sist este de partea rusilor; dar de partea romanilor si a Romaniei cine mai este domnule Ungureanu? Ca de matale stim ca se zvoneste ca esti pe statul de plata al unui serviciu secret strain si al unui stat strain! O afirma clar si raspicat chiar unul dintre purtatorii de cuvant cu cea mai mare vechime  de la SRI!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Adio Taxa Radio-TV!

mar apr. 1 , 2014
Pe pagina de Facebook a deputatului Tudor Ciohodaru scria astazi : “Adio taxa radio-tv! Camera Deputatilor a adoptat proiectul meu de lege. Vom avea posibilitatea de a opta neconditionat pentru serviciile publice de radiodifuziune şi televiziune.” Iar pe site-ul Camerei Deptutatilor scrie : Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp […]

Poate vă place și:

libris.ro