Propunere indecenta pentru Victor Viorel Ponta

O batrana a infruntat vremea urata in luna februarie pentru a protesta la Barlad impotriva gazelor de sist. Mesajul ei pentru cei ce conduc Romania si sprijina exploatarea gazelor de sist este urmatorul :

” Ponta , fa asa : pune sonda la mata !”

Multi s-au intrebat daca nu cumva lipsesc diacritice din mesajul expus de batrana si astfel “mata”  sa nu fie doar forma aleasa pentru “dumneata” sau “matale” ci sa se refere la ceva mult mai familiar pentru Ponta.

Intr-adevar daca “beneficiile” gazelor de sist sunt atat de mari de ce nu li se demonstreaza romanilor asta prin amplasarea in sanul familiei Ponta a unei sonde de gaze de sist si inca una pe mosia de la Nana. Daca aceste exploatari dovedesc ca nu afecteaza mediul si ca cele doua familii care conduc acum Romania nu dau ortul popii dupa ce consuma apa contaminata de aceste exploatari atunci poate o sa fie de acord si restul romanilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Victor Viorel Ponta ar trebui sa amplaseze asa cum zice batrana de la Barlad o sonda de gaze de sist in propria curte.Pai ce, acolo nu e voie ? Demonstreaza-ne domnule Ponta ca nu  e nici un pericol cu aceste exploatari ale gazelor de sist expunandu-ti propria familie la “beneficiile” apei contaminate , la radiatiile din puturile acestor sonde de gaze de sist !

Deja nu mai este nici un secret pentru nimeni ca nu este profitabila exploatarea gazelor de sist. Se cheltuie mai multi bani cu exploatarea decat gazele de sist extrase. Una dintre ultimele ipoteze asupra profitabilitatii acestor exploatari de gaze de sist este ingrozitoare :  profitul s-ar realiza prin injectarea in puturile exploatarilor de gaze de sist a unor deseuri radioactive de care multe tari bogate vor sa scape si platesc destul de bine pentru asta.

Astfel Romania va deveni groapa de gunoi radioactiv a lumii. Tarile bogate vor folosi exploatarea gazelor de sist din tara noastra drept acoperire pentru a sacapa de cele mai ingrozitoare si mai nocive substante radioactive rezultate din producerea armelor nucleare sau din urma functionarii a unor reactoare de la centralele atomoelectrice.

Daca acesta este adevarul ingrozitor din spatele exploatarilor gazelor de sist atunci Romania este condamnata si viitorul atat al nostru cat si al copiilor nostri este compromis. Lipsa de transparenta si abuzurile facute de acest stat mafiot care detine acum puterea in Romania contribuie si mai mult la suspiciunea tuturor asupra intentiilor reale legate de aceste sinistre exploatari ale gazelor de sist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Propunere indecenta pentru Victor Viorel Ponta

  1. Nebunia gazelor de sist i-a facut pe marii investitori americani sionisti sa bage in aceasta tehnologie sute de miliarde de dolari! Acum in SUA este pe cale de disparitie – NU va luati dupa “media” Americana ca este controlata tot de propietarii tehnologiei de fracturare – si pur si simplu transfera masinile lor da ca…t in tarile in care se poate; una dintre ele este Romania!

    Chestia cu injectarile de deseuri radioactive este de asemenea adevarata deoarece se practica si in USA din anii ’60!; numai ca in USA sint zone de zeci de mii de km patrati unde NU locuieste nimeni!

Lasă un răspuns

Next Post

Mai multe ONG-uri sunt gata sa-i ofere adapost unei maimute urlatoare !

mar apr. 8 , 2014
Iata ca in Romania mai sunt si evenimente placute nu doar scandaluri sau stiri despre tot felul de tragedii sau fapte ingrozitoare. Mai multe ONG-uri din tara noastra s-au oferit sa-i ofere adapost uneia dintre cele mai spectaculoase maimute urlatoare care traieste pe plaiurile noastre. Maimuta face parte dintr-o specie […]

Poate vă place și:

libris.ro