RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Propunere indecenta pentru Victor Viorel Ponta

Print Friendly, PDF & Email

O batrana a infruntat vremea urata in luna februarie pentru a protesta la Barlad impotriva gazelor de sist. Mesajul ei pentru cei ce conduc Romania si sprijina exploatarea gazelor de sist este urmatorul :

” Ponta , fa asa : pune sonda la mata !”

Multi s-au intrebat daca nu cumva lipsesc diacritice din mesajul expus de batrana si astfel “mata”  sa nu fie doar forma aleasa pentru “dumneata” sau “matale” ci sa se refere la ceva mult mai familiar pentru Ponta.

Intr-adevar daca “beneficiile” gazelor de sist sunt atat de mari de ce nu li se demonstreaza romanilor asta prin amplasarea in sanul familiei Ponta a unei sonde de gaze de sist si inca una pe mosia de la Nana. Daca aceste exploatari dovedesc ca nu afecteaza mediul si ca cele doua familii care conduc acum Romania nu dau ortul popii dupa ce consuma apa contaminata de aceste exploatari atunci poate o sa fie de acord si restul romanilor.

Victor Viorel Ponta ar trebui sa amplaseze asa cum zice batrana de la Barlad o sonda de gaze de sist in propria curte.Pai ce, acolo nu e voie ? Demonstreaza-ne domnule Ponta ca nu  e nici un pericol cu aceste exploatari ale gazelor de sist expunandu-ti propria familie la “beneficiile” apei contaminate , la radiatiile din puturile acestor sonde de gaze de sist !

Deja nu mai este nici un secret pentru nimeni ca nu este profitabila exploatarea gazelor de sist. Se cheltuie mai multi bani cu exploatarea decat gazele de sist extrase. Una dintre ultimele ipoteze asupra profitabilitatii acestor exploatari de gaze de sist este ingrozitoare :  profitul s-ar realiza prin injectarea in puturile exploatarilor de gaze de sist a unor deseuri radioactive de care multe tari bogate vor sa scape si platesc destul de bine pentru asta.

Astfel Romania va deveni groapa de gunoi radioactiv a lumii. Tarile bogate vor folosi exploatarea gazelor de sist din tara noastra drept acoperire pentru a sacapa de cele mai ingrozitoare si mai nocive substante radioactive rezultate din producerea armelor nucleare sau din urma functionarii a unor reactoare de la centralele atomoelectrice.

Daca acesta este adevarul ingrozitor din spatele exploatarilor gazelor de sist atunci Romania este condamnata si viitorul atat al nostru cat si al copiilor nostri este compromis. Lipsa de transparenta si abuzurile facute de acest stat mafiot care detine acum puterea in Romania contribuie si mai mult la suspiciunea tuturor asupra intentiilor reale legate de aceste sinistre exploatari ale gazelor de sist.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline