Propaganda rusa prezinta Romania, UE si NATO intr-o lumina defavorabila

In ultimul timp in mass-media din Rusia au inceput sa apara mai multe materiale prin care atat Romania cat si integrarea sa in Uniunea Europeana cat si in NATO sunt prezentate intr-o lumina defavorabila.

Unul dintre reportajele despre Romania a fost difuzat la televiziunea publica rusa si sunt prezentate aspecte negative din Romania: saracie, coruptie, problema romilor, a infrastructurii si a dezamagirii romanilor fata de beneficiile promise de Uniunea Europeana si situatia actuala.

Se insista pe industria Romaniei pusa la pamant ( uita sa spuna ca foarte multe dintre combinatele siderurgice din tara noastra au fost falimentate de urgenta de catre companii ruse dar asta si cu complicitatea si incompetenta politicienilor romani corupti), pe problema taberelor de tigani care-i supara pe vestici si mai ales pe francezi, coruptia generalizata care a paralizat economia dar si pe “fascismul” romanilor de care nu vor sa se lepede.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Propaganda rusa prezinta Romania, UE si NATO intr-o lumina defavorabila

Teoria asta a fascismului este folosita de rusi ori de cate ori au probleme cu vestul: cu ucrainenii de pe Euromaidan, cu tinerii basarabeni care au protestat contra comunistilor rusofoni, contra Romniei si in general contra Vestului. Dupa Rusia in Vest traiesc fascistii.Probabil ca nu va dura mult pana  Rusia va spune ca tarile baltice au regimuri fasciste si trebuie vindecate prin alipirea sau anexarea la Maica Rusia.

Nici Republica Moldova nu este lasata in afara discutiei si se insista ca viitorul acesteia ar fi mai bun intr-o uniune Euro-asiatica decat in Uniunea Europeana.Se face referire la fenomenul basarabenilor care muncesc de multa vreme in Federatia Rusa si trimit bani acasa sustinand astfel economia tarii. Cu toate astea inca dinainte de declansarea conflictelor din Ucraina un numar relativ mare de moldoveni  aflati la munca au fost deja expulzati din Federatia Rusa.

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md, Vasile Morari

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Romanii sunt urmasii vechilor populatii europene, pelasgii

mar apr. 29 , 2014
Un grup de cercetatori de la Universitatea Oxford si de la UCL au publicat o harta interactiva detaliata , care arata amestecul genetic al populatiilor in trecut. Studiul a avut la baza esantioane ADN recoltate de la 1490 de oameni apartinand de 95 de populatii din intreaga lume. Daca veti […]
Romanii sunt urmasii vechilor populatii europene , pelasgii

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro