Apa, noul petrol al omenirii! Despre conspiratia unor monstri

Multi dintre strainii care vin pentru prima data in Romania raman mirati de bogatiile naturale de care dispune aceasta in tara intr-un total contrast cu saracia multora dintre locuitorii sai. Efectiv nu-si pot explica cum intr-o tara atat de bogata in resurse dintre cele mai diverse poate exista saracie. Nu nivelul saraciei ii socheaza ci faptul ca exista saracie intr-o asemenea tara in care locuitorii ar trebui daca nu sa fie bogati macar sa duca toti o viata decenta.

Sunt multe resurse pe care romanii nu le apreciaza la adevarata lor valoare din cauza ca pentru ei sunt niste resurse comune si printre acestea putem enumera sarea , apa si solul de buna calitate. Daca sarea se stie ca nu suntem in stare sa o valorificam la adevarata ei valoare, suprafetele de teren agricol au inceput deja masiv sa fie in proprietatea strainilor in privinta apei abia acum incepe lupta.

Importanta apei pentru organismul uman este de ordin vital tinand cont ca este alcatuit in procent de 70% din apa.Astfel devine repede clar ca daca detii apa detii inclusiv dreptul la viata si daca ai monopol asupra apei poti cere oricat pentru ea.

Apa, noul petrol al omenirii! Despre conspiratia unor monstri

Oculta mondiala este hotarata sa controleze fiecare aspect al vietii oamenilor: controlul politic, religios, informational, controlul hranei si al apei si sa controleze politica externa si implicit starile de conflict, de pace sau razboi intre anumite tari, etc.

Unul dintre instrumentele ocultei mondiale, seful corporatiei Nestle , a afirmat chiar ca apa nu trebuie sa fie gratuit la dispozitia oamenilor si ca nu considera ca accesul liber la apa este un drept al omului. Mai mult el insista pe privatizarea apei asa cum s-a intamplat deja in Portugalia. De fapt aceasta companie  a atras inca de prin anii ’70 asupra sa diverse scandaluri legate de recomandarea laptelui praf Nestle pentru nou nascuti si interzicerea alaptatului la san, denigrarea produselor naturiste si recomandarea produselor alimentare modificate genetic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In Portugalia dupa privatizarea apei calitatea acesteia a scazut iar pretul apei a scapat de sub control majorandu-se cu 400%. De fapt multi dintre cetatenii Portugaliei din paturile cele mai sarace nici nu-si mai permit sa achite facturile pentru apa.Companiile private au crescut exagerat de mult pretul pentru apa fara a face investitii in infrastructura si in echipamente astfel in calitatea apei a scazut atat de tare in unele locuri incat aproape nu mai este potabila.

In tarile cele mai sarace lipsirea populatiei de accesul la apa potabila controlata creste riscul aparitiei unor epidemii cum ar fi holera sau alte boli contagioase provocate de apa contaminata. Un exemplu recent este Africa de Sud unde privatizarea apei a dus la aparitia holerei care a afectat peste 100 000 de persoane.

In Romania sub acoperirea exploatarii gazelor de sist (care s-au dovedit neprofitabile in foarte multe regiuni ale globului) se doreste poluarea ireversibila surselor de apa ale tarii noastre pentru a detine monopolul asupra apei dupa ce se va decide privatizarea apei (foarte probabil cu “ajutorul” UE).

Un alt scop al privatizarii apei este “accesul” sigur catre populatia Romaniei. Daca prin distribuirea alimentelor ieftine otravite cu diverse combinatii de E-uri si de chimicale daunatoare fertilitatii si sanatatii oamenilor in general nu erau siguri ca ajung la fiecare roman prin controlul apei imbuteliate cei din oculta mondiala vor convinsi ca de apa are nevoie toata lumea.

Avand monopol asupra apei imbuteliate pot “strecura” oricand si alte “cadouri” menite sa tina sub control aglomeratia mondiala de pe glob si sa pregateasca Noua Ordine Mondiala mai repede. Scopul ocultei mondiale este sa se ajunga cat mai curand doar la cele 500 de milioane de locuitori recomandate pe Pietrele Indrumatoare din Georgia (Georgia Guidestones). Tragic este ca intr-o tara atat de corupta cum este Romania nici lu va fi prea greu sa-si puna in desfasurare asemenea planuri.

Prin privatizarea apei aceasta devine noul petrol al omenirii ! Conspiratia din spatele acestei privatizari este insa opera unor monstri.

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Surse/Referinte:
http://www.armonianaturii.ro/Ticalosia-deceniului-privatizarea-apei-in-UE.html*articleID_1478-articol

http://www.lovendal.ro/wp52/nestle-killer-ul-omenirii-seful-corporatiei-nestle-spune-ca-apa-nu-este-un-drept-al-omului-si-ca-produsele-naturiste-nu-sunt-deloc-bune/

http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/21/conspiratia-apei/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Integrarea economica a Republicii Moldova

mar mai 6 , 2014
De curand atat presedintele Traian Basescu cat si prim ministrul Victor Ponta au propus diferite masuri prin care Romania poate ajuta Republica Moldova. Unele declaratii au fost concretizate altele au ramas mai mult la stadiul de promisiuni electorale, ambii politicieni fiind constienti de importanta numarului semnificativ de basarabeni cu cetatenie […]
In Republica Moldova creste o noua generatie care vorbeste bine in limba romana

Poate vă place și:

libris.ro