RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

S-au vopsit romani pentru pasaport

Print Friendly, PDF & Email

Atrasi de mirajul oportunitatilor pe care le deschide statutul celor cu pasaport romanesc au inceput sa ceara cetatenia romana si sa o obtina pana si cei care nu cred cu adevarat ca Republica Moldova ar trebui sa se uneasca cu Romania.

Astfel, cei pe care basarabenii unionisti ii numesc mancurti, au cerut si obtinut cetatenia romana pentru a putea lucra in strainatate sau pur si simplu pentru a putea calatori liber fara prea multe batai de cap.


Aceste nu este neaparat un lucru rau. Blocul sovietic din Germania de Est s-a prabusit tocmai din cauza vitrinei reprezentata de Germania de Vest pentru germanii estici.Faptul ca vedeau ca dincolo de zid se putea trai si altfel a reprezentat pentru germanii din este un motiv in plus pentru a incerca sa treaca dincolo de zid.

S-au vopsit romani pentru pasaport

La fel se va intampla si cu acesti mancurti care s-au vopsit romani doar pentru a obtine pasaportul romanesc. E util sa vada cu ochii lor ce este si cum este dincolo de “zid”. Marile schimbari si marile revolutii ale omenirii au avut loc cand ideile, inventiile si ideologiile au fost lasate sa “umble” libere.


Acesti mancurti poate nu vor simti niciodata romaneste si nu se vor considera niciodata romani dar macar vor vedea ca viata poate fi si altfel, ca exista si alt adevar in afara de  acela cu care ei au fost indoctrinati.


Nu-i condamnam pentru ca au vrut o viata mai buna dar sunt de condamnat pentru ipocrizie. Sa stai cu degetele in borcanul cu miere romanesc si spui apoi ca romanii sunt ocupanti si alte ineptii cu care te-au indoctrinat moscalii.

Sursa: Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline