S-au vopsit romani pentru pasaport

Centrul pentru Cetățenie Română din Chișinău va acorda asistență calificată la întocmirea dosarului de redobândire a cetățeniei române

Atrasi de mirajul oportunitatilor pe care le deschide statutul celor cu pasaport romanesc au inceput sa ceara cetatenia romana si sa o obtina pana si cei care nu cred cu adevarat ca Republica Moldova ar trebui sa se uneasca cu Romania.

Astfel, cei pe care basarabenii unionisti ii numesc mancurti, au cerut si obtinut cetatenia romana pentru a putea lucra in strainatate sau pur si simplu pentru a putea calatori liber fara prea multe batai de cap.


Aceste nu este neaparat un lucru rau. Blocul sovietic din Germania de Est s-a prabusit tocmai din cauza vitrinei reprezentata de Germania de Vest pentru germanii estici.Faptul ca vedeau ca dincolo de zid se putea trai si altfel a reprezentat pentru germanii din este un motiv in plus pentru a incerca sa treaca dincolo de zid.

S-au vopsit romani pentru pasaport

La fel se va intampla si cu acesti mancurti care s-au vopsit romani doar pentru a obtine pasaportul romanesc. E util sa vada cu ochii lor ce este si cum este dincolo de „zid”. Marile schimbari si marile revolutii ale omenirii au avut loc cand ideile, inventiile si ideologiile au fost lasate sa „umble” libere.


Acesti mancurti poate nu vor simti niciodata romaneste si nu se vor considera niciodata romani dar macar vor vedea ca viata poate fi si altfel, ca exista si alt adevar in afara de  acela cu care ei au fost indoctrinati.


Nu-i condamnam pentru ca au vrut o viata mai buna dar sunt de condamnat pentru ipocrizie. Sa stai cu degetele in borcanul cu miere romanesc si spui apoi ca romanii sunt ocupanti si alte ineptii cu care te-au indoctrinat moscalii.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info