Controversa cainilor maidanezi naste conflicte si intre jurnalisti

In ultimul timp au inceput sa apara articole in presa in care unii jurnalisti dau vina pe unii dintre colegii lor pentru situatia cainilor maidanezi. Aici aveti un asemenea exemplu:
Vina televiziunilor „Cuţu-Cuţu”. Şi ele l-au omorât pe Ionuţ!

Intr-o tara in care nu exista o legislatie clara in nici un domeniu si chiar daca exista o anumita lege , ea de multe ori nu este aplicata deloc sau nu este aplicata cum trebuie nu este de mirare ca se starnesc controverse si polemici pe tot felul de subiecte.

Societatea romaneasca s-a impartit in timp in doua categorii cu tendinte extreme in ceea ce priveste soarta cainilor maidanezi. Statul ar fi trebuit in mod normal sa fie “mediatorul” in aceasta situatie si sa transeze problema printr-o legislatie stricta dar “dreapta” atat din punct de vedere moral / etic cat si din punct de vedere al sigurantei oamenilor si mai ales in privinta gestionarii banului public.

Controversa cainilor maidanezi naste conflicte si intre jurnalisti

Au aparut ca prin minune tot felul de ONG-uri in Romania care se preocupa de soarta animalelor si pana la urma acesta nu este un lucru rau. In acelasi timp au aparut insa si si o serie de oameni care numai de soarta cainilor nu le pasa ci au ajuns sa stoarca bani din diverse surse atat bugetare cat si din donatii sau diverse alte surse pe spinarea cainilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Astfel au inceput si diverse scandaluri legate de adaposturi unde cainii erau tinuti in conditii insalubre si duceau o viata mizerabila totul sub acoperirea ca aceste organizatii sau uneori chiar persoane fizice protejau cainii.
Cum in aceasta tara totul se fura inevitabil si cainii au devenit victimele hotilor care s-au erijat in aparatorii si protectorii lor. Nu-ti trebuie sa stii multa matematica pentru a-ti da seama ca prea putin sunt cei cinstiti care intr-adevar chiar au vrut sa faca ceva cu adevarat ca sa nu mai fie caini pe strada.
Acum mai nou apare o alta controversa. Diversi jurnalisti au inceput sa se acuze intre ei ca s-au pus in slujba unor activitati ipocrite de manipulare a opiniei publice. La inceput am crezut ca-i doar un caz izolat dar de la o zi la alta vad din ce in ce mai multe voci din presa foarte acide la adresa acestui subiect.

Va prezint unul dintre aceste cazuri: 

Vina televiziunilor „Cuţu-Cuţu”. Şi ele l-au omorât pe Ionuţ!

Acum se naste doar o singura intrebare: daca asta gandeau o parte din cei din presa inainte de momentul Ionut Anghel, de ce nu au spus atunci nimic?
 
Cata ipocrizie exista si in presa? Dar mai ales cata ipocrizie exista in oameni?
Va las pe voi sa decideti asta citind toate sursele de mai jos ca sa vedeti ce zace in oameni.
Surse/Referinte:
 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Romania Libera intr-un nou format virtual

mar mai 20 , 2014
Romania Libera si-a schimbat de curand site-ul si a hotarat sa apara intr-un nou format virtual. Noul site nu are o aparitie grafica foarte atragatoare dar se remarca in schimb printr-o buna functionalitate. Designul este curat , fara culori tipatoare sau obositoare , bine organizat , iar informatiile sunt usor accesibile. […]
Romania Libera intr-un nou format virtual

Poate vă place și:

libris.ro