“Scuipaciosul” Zglobiu a dat o flegma intregii clase politice romanesti

Nu stiu ce a fost in mintea lui Adrian Zglobiu cand a facut acest gest reprobabil dar poate ca asta e singurul mod in care oamenii isi pot descarca scarba si greata pe care o au la adresa politicienilor din Romania. Nu sunt sigur ca daca in locul lui Basescu s-ar fi aflat Ponta nu ar fi fost aceeasi scena.

Poate ca aceasta flegma a fost adresata intregii clase politice din Romania. Poate ca Zglobiu nu a avut cuvintele potrivite si nu s-a putut “exprima” decat prin aceasta manifestare.

Poate asa a vrut el sa zica politicienilor romani ca “Nu vrem gaze de sist“, ca nu vrem cianura, ca nu vrem sa ni se mai taie padurile, ca nu vrem sa ni se mai distruga sistemele de invatamant si de sanatate, ca nu vrem multe dintre hotille si actiunile mafiote intreprinse impotriva poporului roman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Scuipaciosul” Zglobiu a dat o flegma intregii clase politice romanesti

 

Poate asa a vrut el sa spuna ca nu mai vrem saracie, ca nu mai vrem somaj, ca nu mai vrem “privatizari” frauduloase, ca nu mai vrem demagogie, ca nu mai vrem taieri de salarii si pensii, ca nu mai vrem analfabeti in politica!

Poate asa a vrut sa spuna ca romanii s-au saturat de actuala clasa politica mafiota si corupta si ca e timpul sa fie inlocuiti. Poate ca a vrut sa spuna ca nici cu scuipatul intregii trai nu se mai spala si nu se mai curata mizeria din politica romaneasca.

Poate a vrut sa spuna ca presedintele si politicienii se afla in slujba oamenilor si nu oamenii in slujba politicienilor asa cum au inteles ei. Singurul regret al multora dintre noi este ca nu “s-au bucurat” toti politicienii romani care s-au tot rotit intr-o forma sau alta la conducerea tarii de acelasi tratament ca si Basescu in Portul Constanta.

Poate ca Adrian Zglobiu deja a votat cu o zi inainte sa inceapa alegerile. Poate ca el a decis sa puna “stampila” pe clasa politica intr-un mod cu totul si cu totul original.

Cand clasa politica nu mai serveste intereselor celor care i-au ales si le-au dat responsabilitatea de a conduce destinele tarii atunci trebuie indepartata la nevoie si cu pari si cu pietre. Un scuipat nu a facut decat sa mai spele poate din mizeria politicii romanesti, pana la urma Adrian Zglobiu poate spune ca nu l-a scuipat nici in fata nici in plex pe presedinte, o fi fost nenorocitul de pixel albastru!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Hai sa facem UNIREA, ca pana la integrare vin moscalii peste noi

Dum mai 25 , 2014
Calea de salvare a Republicii Moldova este numai unirea cu Romania. Hai sa facem unirea ca pana la integrare in Uniunea Europeana vin moscalii peste noi. Iata ce se intampla in Ucraina unde apar fel de fel de republici peste noapte. De curand regiunile Donetsk si Lugansk au format un nou […]
Hai sa facem UNIREA, ca pana la integrare vin moscalii peste noi

Poate vă place și:

libris.ro