«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Rusii urasc femeia cu barba dar iubesc chelul homosexual

Print Friendly, PDF & Email

Rusii fac mare tam-tam in legatura cu femeia cu barba de la Eurovision dar uita sau se prefac ca nu stiu ca Lenin era homosexual. Cand au fost deschise anumite arhive secrete inca de pe vremea lui Stalin se stia despre relatia “amoroasa” dintre Lenin si inca un barbat,un oarecare tovaras Grigori Zinoviev, caruia ii scria scrisori de dragoste!?!

Rusii urasc femeia cu barba dar iubesc chelul homosexual

Iata cateva fragmente din aceste scrisori preluate dintr-un articol de pe ziarulnational.md :

„Grigori! Circumstanțele sunt de așa natură că a trebuit urgent să fug din Petrograd. Să plec departe nu este posibil. Tovarășii propun un locușor despre care spun că este absolut sigur. Dar e atât de trist să stai singur, mai ales pe așa timp… Alătură-te și vom petrece împreună zile minunate departe de toate… Dacă poți veni în intimitatea mea, telefonează-mi urgent – voi comanda să pregătească totul pentru două persoane…”.

 Această scrisoare este datată cu iulie 1917, când Lenin era pe cale să părăsească Petrogradul și să se stabilească împreună cu Zinoviev la Razliv, devenit mai târziu faimoasa colibă. Anume acolo relația dintre Lenin și Zinoviev a evoluat într-o anumită direcție.

Ei au petrecut împreună multe zile și probabil că acest lucru i-a sucit mințile definitiv lui Zinoviev, deoarece în septembrie el deja îi scrie lui Lenin în Finlanda:

 „Dragă Vova! N-o să crezi cât de dor îmi este de tine, cât de mult îmi lipsești tu și mângâierile tale… N-o să mă crezi, dar de când ai plecat nu m-am mai atins de nimeni. Poți să fii absolut sigur de sentimentele mele și fidelitatea mea față de tine. Crede-mă, de un alt bărbat, cu atât mai mult de o femeie, nu m-am atins până acum și nici nu mă voi atinge. Doar tu ești omul meu cel mai scump… Vino, nu te teme, voi organiza totul foarte bine”.


In fine, pe ziarulnational.md gasiti articolul complet in care sunt redate mai multe dintre scrisorile pe care cei doi tovarasi de partid si de pat si le trimiteau unul altuia.

Stalin se pare ca n-a distrus aceste dovezi pastrandu-le strategic si le-ar fi scos oricand de la naftalina daca ar fi avut nevoie sa-l compromita pe Lenin si sa ramana unicul “revolutionar”.

Trist este ca cei care promoveaza agresiv acum homosexualii si fac lobby pe bani multi pentru asa ceva sunt din aceeasi tagma cu cei de teapa lui Stalin si ceilalti bolsevici numai ca acum sunt din … VEST.

In concluzie, rusii urasc femeia cu barba dar iubesc chelul homosexual. Daca ar mai fi in viata, I.L. Caragiale probabil ar spune curat murdar coane Vladimire!

Sursa:

[1] ziarulnational.md

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri