Fă Ponta, mai da si tu cu un deodorant ca pute rau in partidul vostru

Fă Ponta, dar voi nu mai aeristiti si voi pe acolo pe la sediu? Ca a inceput sa pută a cloacă, a hazna. Iliescu ce mai caută pe acolo si de nu este internat acolo unde merita?

Fiindcă la voi acolo pute a atmosferă clocită, probabil de la gazele de șist, ca au început de curând forarea, am hotărât să-ți dam un deodorant Fa, să puteți și voi să mai ascundeți mirosul analfabeților si nespalaților pe care i-ați aciuat prin politică.

Fă Ponta, mai da si tu cu un deodorant ca pute rau in partidul vostru

Cum niet mă, adica fă? Voi chiar preferați să mirosiți ca animalele? Aaaa … ziceți ca așa v-ați obișnuit și altfel nu mai știți să trăiți? Dar la muncă ați încercat mă vreodată? Munca nu-i pentru voi?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Fă Ponta, mai dă și tu cu un deodorant că pute a corupție și a incompetență în partidul ăla al vostru, ceva de speriat!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Nota noastra: Pana PSD nu se va dezice total de niste relicve bolsevice si profund antiromanesti, aceasta formatiune politica va fi privita mereu cu neincredere de catre romani. Acceptarea in acest partid a unor specimene care au facut numai rau Romaniei in decursul vietii lor, nu poate inspira nicidecum incredere unui om cu scaun la cap. Sunt prea multe si prea mai mari ranile pe care unii “infocati” aparatori ai bolsevismului le-au facut neamului romanesc. Este adevarat ca sunt si exceptii, iar in ultima vreme chiar au aparut cativa oameni de calitate in PSD, insa pana nu se lasa in urma toate fantomele trecutului, viitorul este incert…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

S-a confirmat, Coca Cola contine un element periculos cancerigen

sâm iun. 7 , 2014
Colorantul caramel folosit pentru a da Coca Cola si altor bauturi racoritoare populare o nuanta de culoare maro auriu contine o supradoza de 4-metilimidazol, un element chimic cu efect cancerigen dovedit la om, confirmă “Consumer Reports”. Noul studiu al celor de la Uniunea Consumatorilor din SUA publicat recent, consta într-o serie de […]
Coca Cola contine un compus cancerigen

Poate vă place și:

libris.ro