Esti tu Klaus Johannis neamtul de care Romania are nevoie?

Daca Klaus Johannis continua placa cu „iar cu unirea, eu personal as lasa-o mai incet” cand face referire la proiectul unirii dintre cele doua state romanesti atunci raspunsul la intrebarea din titlu este sigur NU! Pai ce a fost bun pentru germani cand au daramat zidul Berlinului si au facut unirea celor doua state germane nu este bun si pentru romani?

Cunoastem apropierea celor din PPE si a lui Merkel fata de Putin si fata de Rusia via Gazprom, asa ca orice proiect anti-romanesc nu este bun pentru Romania. Mai mult decat atat, tot ce se aude din presa si din multe alte directii zugravesc mai degraba o imagine profund balcanica lui Johannis decat cea a unui neamt destoinic care sa scoata Romania din mocirla.

Esti tu Klaus Johannis neamtul de care Romania are nevoie?

Scandalul legat de adoptii si mai nou cel legat de casa atribuita ilegal dupa cum a decis de curand justitia, intregesc mai degraba tabloul unui neamt vopsit in stil de Dambovita, o cioara vopsita in culorile pasarii paradisului.

Mai ramane problema tradarii politice. Asa cum a dovedit ca poate fi un pion al jocurilor politice de culise, ce garantie avem noi ca nu va vinde si interesele nationale sau chiar va trada pentru a face politica unor forte oculte din exteriorul tarii?

Analiza celor de STRATFOR a demonstrat ca exista o intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova, iar la momentul cand a facut acea analiza, ministrul de externe al Romaniei era Teodor Baconschi, suspectat si acuzat de catre George Roncea de tradare nationala.

Ce alte tradari si conspiratii mai sunt indreptate impotriva Romaniei si a intereselor Romaniei de catre forte externe? S-a dovedit pana acum ca noi romanii nu am stiut sa ne alegem conducatorii si am facut numai „alegeri” proaste atat pentru noi ca cetateni cat si pentru interesul national al tarii noastre.

Asadar, esti tu Klaus Johannis neamtul de care Romania are nevoie?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Esti tu Klaus Johannis neamtul de care Romania are nevoie?

  1. noi cei de la Sibiu suntem foarte multumiti de johanis….cel putin pe noi nu nea mintit si daca ar face toti primarii pentru orasul lor cea facut neamtul pentru Sibiu ar fi fost mai bine pentru toti… asa ca nu aruncati cu piatra ,nu va fie frica sa votati un neamt, noi l-am votat si-l vom vota in continuare..

Lasă un răspuns

Next Post

Istoria interzisa - Adevaratul Stalin

Dum iun. 8 , 2014
Djugașvili. Numele adevarat a lui Stalin „Numele Djugașvili inseamnă in georgiană fiu de evreu. In această limba, pentru evreu se spune literar uria, dar există de asemenea si cuvântul djuga, sinonim cu uria, care indică originea evreilor caucazieni, veniți aici dintr-o colonie portugheză. Cealaltă parte a numelui lui Stalin, șvili, înseamnă […]
Istoria interzisa - Adevaratul Stalin

Poate vă place și:

libris.ro