Istoria interzisa – Adevaratul Stalin

Djugașvili. Numele adevarat a lui Stalin

„Numele Djugașvili inseamnă in georgiană fiu de evreu. In această limba, pentru evreu se spune literar uria, dar există de asemenea si cuvântul djuga, sinonim cu uria, care indică originea evreilor caucazieni, veniți aici dintr-o colonie portugheză. Cealaltă parte a numelui lui Stalin, șvili, înseamnă in gerorgiană fiu. ( Traian Romanescu, Marea conspiratie evreiasca, Editura Logos, Bucuresti,1997,pag.72)

Adevăratul nume al lui Stalin era David Visarion Djugașvili, căruia i se mai spunea si Koșba. Numele de Iosif si Visarion, pe care le purta Stalin si tatăl său, nu erau folosite și de creștinii ortodocși. Creștinii nu primeau nume de origine evreiască precum Benjamin, Solomon,Miriam, etc., ci nume de origine grecească, slavă sau latină, pe lângă cele locale.

Istoria interzisa – Adevaratul Stalin

[sociallocker][/sociallocker] Numele de Koșba sau Koba, sub care era cunoscut Stalin ca revoluționar în Caucaz, nu era decât numele legendarului evreu Bar-Koșba, care în anul 165 d.C. a condus o răscoală a evreilor împotriva romanilor, în timpul domniei lui Hadrian. În această răscoală Bar-Koșba a fost numit de către marii rabini Mesia, dar răscoala s-a terminat rău pentru evreime, care a fost împrăștiată în diferite părți ale Imperiului.Pentru că adevaratul său nume îi trăda originea evreiască, Stalin a preferat să-l schimbe cu cel rusesc de Iosif Vissarionovici Stalin.

Deci prin Mesia evreii antici nu așteptau și nu înțelegeau așa cum înțelegem noi creștinii un Mesia pașnic, al iubirii și al iertării ci un Mesia luptător care să-i scape de sub jugul tiraniei Imperiului Roman.

Dar noul Koșba, David Visarion Djugașvili sau Stalin, împotriva cui pornea el o răscoala? Împotriva cui lupta el și pe cine trebuia el să salveze și de jugul cui? Comunismul si bolșevismul nu au fost decât niște mari conspirații, menite să înrobească și să îndobitocească masele.

Lupta pentru putere de după moartea lui Lenin nu a fost altceva decât o luptă fraticidă, între taberele formate din Stalin și susținătorii săi pe de o parte și Troțki și troțkistii lui pe de cealaltă parte. Printre rivalii de care a scăpat Stalin se numara si bolsevicul de origine moldovenească Mihail Frunze, unul dintre candidații văzuți cu șanse mari pentru a-i urma lui Lenin. Se spune că Stalin l-ar fi otrăvit pe moldovean pentru a scăpa de un contracandidat serios, moldoveanul având mulți susținători în urma succeselor sale militare recâștigând Crimeea și Ucraina practic de unul singur, fără o susținere masivă a Armatei Roșii.

Stalin, încă de dinainte de a obține puterea absolută Stalin era deci obișnuit să omoare pe toți cei care îi stăteau în cale. A strâns informații compromițătoare pana și despre Lenin, care s-a dovedit a fi homosexual, pe care ar fi fost oricând gata să le folosească dacă ar fi trebuit sa-l compromită pe Lenin și să rămână astfel singurul revolutionar nepătat.

Cât a fost Stalin la conducerea URSS s-a făcut vinovat de moartea directă sau indirectă a milioane de victime, inclusiv evrei. De fapt mulți istorici afirma că Stalin ar fi ucis mai muți evrei chiar și decât Hitler.

Acum este clar ca acest Koșba a fost parte a unei conspirații de talie mondială și că vinovați de crimele lui Stalin se fac și aliații politici externi nu doar cei interni. Tot mai multe voci acuză faptul că oculta mondială i-au lăsat la dicreție lui Stalin cu atâta ușurință jumătate din Europa si aproape toată Asia tocmai pentru că știau ca le lasă pe mâinile unui criminal feroce.

Sursa:

Crișan Radu Mihai, Istoria interzisă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Istoria interzisa – Adevaratul Stalin

Lasă un răspuns

Next Post

16 cetateni ucraineni au cerut azil in Republica Moldova din cauza violentelor din Ucraina

Dum iun. 8 , 2014
16 cetateni ucraineni au cerut azil in Republica Moldova din cauza violentelor din Ucraina Conform celor de la ziarulnational.md 16 cetateni ucraineni au cerut azil politic in Republica Moldova din cauza violentelor din Ucraina. Potrivit Politiei de Frontiera, incepand cu luna martie, in Republica Moldova au intrat peste 221 de mii […]
Aproape 1.5 mii de ucraineni au solicitat şedere în Moldova, Foto: ziarulnational.md

Poate vă place și:

libris.ro