RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Lupta mediatică, linșajul mediatic în politică și mass media din România

Print Friendly, PDF & Email

Lupta mediatică, linșajul mediatic în politică și mass media din România. În imaginea de mai sus vedeti o petitie, initiata probabil de tabara băsistilor impotriva televiziunii concurente postului B1 TV, în care majoritatea semnaturilor sunt false și menite să ridiculizeze postul TV vizat la care unul dintre prezentatori este fost pastor adventist.
În România exista două televiziuni de propagandă politică, una mai de rahat ca cealaltă și cu prezentatori de televiziune care ridică pupincurismul la rang de artă (sado-masochistă). 

Prima dintre ele se numește B1 TV și oficial este controlată de familia Păunescu dar neoficial se spune că ar fi controlată de mafia băsistă, cu bani proveniți din evaziune fiscală, din falimentarea controlată a marilor fabrici și uzine de către o firmă de casă care se ocupă de insolvențe și lichidari. Printre acționarii de la această televiziune se regăsește și Elan Schwartzenberg, un controversat om de afaceri, dat in urmărire penală de către autoritățile din România pentru spălare de bani și înșelăciune, despre care se știa ultima dată ca se ascunde în Israel. Atât Elan Schwartzenberg cât și Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF sunt suspectați de spălare de bani și de evaziune, fiind niște apropiați ai lui Traian Băsescu și a formațiunilor politice care îl susțin pe acesta.

Lupta mediatică, linșajul mediatic în politică și mass media din România


La B1 TV sunt cei mai pupincuriști jurnaliști pe care ne-a fost dat vreodată să-i vedem în această viață. Aceștia sunt în stare să declare în direct la televiziune că rahatul lui Băsescu este de fapt frișcă și miroase frumos. Textele rostite de oamenii de televiziune de la B1 TV, subiectele și temele abordate și modalitatea de adresare către public parcă sunt gândite de niște oameni retardați pentru un public de oameni retardați mintal. Toate propozițiile si frazele încep și se termina cu buzele jurnaliștilor lipite de fundul lui Băsescu sau ale partidului lui, oricare ar mai fi acesta.

Cealaltă televiziune de propagandă politică se numește Antena 3 și este controlată de familia Voiculescu. Despre Dan Voiculescu se spune că este un fost securist care nu s-a mulțumit doar cu banii fostei securități ci ar fi umblat si la branza statului, insusindu-si ilegal imense sume de bani din lichidarea afacerilor Crescent, un soi de companie paravan pentru afacerile desfasurate de catre fosta securitate din România. Cu alte cuvinte Dan Voiculescu este îmbogățit prin furtul banilor publici ai românilor si gurile rele spun că tot el ar fi pus mâna și pe averea secretă a familiei Ceaușescu.

Cei de la Antena 3 practică și aceștia pupincurismul retrograd, dar scopul lor este mai perfid, luptând doar la comandă politică, atacând la comandă ca niște câini dresați. Mass media din România este împânzită de ofițeri sau cadre acoperite din serviciile de informații, așa că de fapt lupta mediatică si politică se transformă și într-o luptă a serviciilor. Antena 3 nu face nici ea excepție de la acest lucru, politica și interesele de grup ale mafiei politice din România fiind prezentate într-o lumină de dinainte stabilită și regizată de prin birourile politicienilor. Nici cei de la Antena 3 nu duc lipsa de personaje tembele si cu o infatisare ridicola, exemplul elocvent pentru ei fiind un fost pastor adventist, un tip cu fruntea patrata si cu mintea la fel.

De mult timp aceste două televiziuni se umplu de ridicol prin pupincurismul lor de zi cu zi și prin lipsa lor de deontologie, dar dacă stăm să ne gândim că într-un stat civilizat presa ar trebui să reprezinte cam a patra putere în stat și să fie câinele de pază al democrației ne dăm seama de gravitatea stării de fapt. În loc să fie niște câini de pază ai democrației, aceste două televiziuni se vor a fi niște instrumente de manipulare în masă, niște mașini de spălat creiere.

Aceste două televiziuni bodegă, se axează mai mult pe cancanuri politice care pot servi în lupta electorală decât pe problemele serioase ale României. Subiecte ca cele legate de fenomenul de extremism, iredentism sau mișcări de separatism sau chiar problema exploatării gazelor de șist nu se regăsesc pe agenda lor de zi cu zi. Prezența în peisajul media a acestor două posturi TV de bârfă politică este menită să distragă atenția cetățenilor României de la problemele adevărate cu care se confruntă de fapt țara.

Circul românilor este asigurat zilnic de circarii și pupincuriștii de la B1 TV și Antena 3 pentru a nu vedea cum pâinea le este furată tot zilnic de la gură și împărțită între camarila politică, serviciile de orice fel și grupărilor mafiote ale interlopilor.

Români, dormiți liniștiți cu ochii în televizoare, pe B1 TV si Antena 3! Mafia politică are grijă de banii și de viitorul dumneavoastră!

 Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com, Vasile Morari
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline