libris.ro

Victor Ponta, parazitul de imagine

Victor Ponta, parazitul de imagine

Ati remarcat poate o parte dintre voi, faptul ca Victor Ponta cauta cu disperare sa faca poze cu diferite personalitati, interne sau internationale, cautand probabil sa-si imbunatateasca imaginea prin alaturarea sa in poze cu sefi de stat (chiar daca asta presupune uneori gafe impardonabile cum a fost cea de la olimpiada de iarna de la Sochi), sportivi de performanta sau artisti celebri.

Victor Ponta cauta de fapt sa paraziteze imaginea altora nestiind pana la acest moment ca un politician are nevoie sa-si construiasca singur o imagine, prin ceea ce a facut in viata sociala si politica.

Sunt destui turisti de exemplu care vor cu disperare sa se fotografieze alaturi de maimutele pe care le gasesc in anumite zone turistice. Ei bine, Victor Ponta este in acest caz maimuta care vrea cu disperare sa se pozeze cu turistul.

Victor Ponta, parazitul de imagine


In loc sa se gandeasca la modul prin care isi poate construi o imagine adevarata de om politic, de lider politic, Victor Ponta se zgaibara in bratele oricarui sportiv, artist, lider politic international sau face o vizita fulger pe capul soldatilor din Afganistan, orice numai sa fie in prim plan si sa apara in poze la diverse evenimente pentru a parazita imaginea altora.

Ce-ai demonstrat pana acum in politica domnule Ponta? Ca stii cum sa coabitezi cu dictatorul acestei tari si sa le introduci fortat pe gat romanilor gazele de sist si exploatarea aurului cu cianuri la Rosia Monta?

Prin taxe noi si mariri constante de taxe imbecile ti-ai construit dumneata imaginea, domnule Ponta? De evaziunea fiscala care este controlata si subordonata mafiei politice de ce nu te atingi domnule Ponta? Pentru ca va finanteaza buzunarele partidelor, mai ales in timpul campaniilor electorale ?




In ultimul timp am observat ca va face o placere deosebita sa parazitati imaginea Simonei Halep. Ati avut curajul s-o intrebati ce parere are despre decizia dumneavoastra criminala legata de gazele de sist? Ati auzit cumva huiduielile copioase la adresa dumneavoastra ale oamenilor prezenti la finala pe care a castigat-o Simona Halep?

De ce televiziunile de casa si de propaganda, Romania TV si Antena 3 nu au spus nimic despre cat v-au huiduit oamenii chiar si in absenta la meciul Simonei Halep? Nu mai intinati si mai murdariti si alte medii si domenii cu mirosul sulfuros si pestilential al politicii romanesti, domnule Ponta!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu mai politizati totul in tara asta! La cata nesimtire si proasta crestere dati dovada voi politicienii romani, in frunte cu asa zisul presedinte al tarii, cu care de altfel sunteti complice la jefuirea si la tradarea acestei tari, ar trebui sa stati in gaurile voastre infecte de sobolani si de specii parazitare si sa scutiti romanii de prezenta voastra!

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info