RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Apel catre patrioti – Hai sa petrecem ziua nationala a Romaniei alaturi de fratii nostri din Harghita si Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Nu exista an in care sa nu fie manifestari ale extremistilor maghiari indreptate impotriva sarbatoririi zilei nationale a Romaniei. De la declaratii tembele precum cea a lui Lazlo Tokes in care spunea ca ziua de “1 decembrie este o zi de doliu” pana la situatia cretina precum amendarea unui etnic roman pentru motivul ca flutura un steag al Romaniei sunt tot felul de situatii prin care extremistii maghiari provoaca incidente sau insulta semnificatia acestei sfinte zile a neamului romanesc.

Apel catre patrioti – Hai sa petrecem ziua nationala a Romaniei alaturi de fratii nostri din Harghita si Covasna

Romanii din Harghita si Covasna sunt supusi la tot felul de presiuni, sicane sau actiuni de intimidare, inclusiv din partea autoritatilor din aceste zone si aceste situatii si abuzuri trebuie sa inceteze.

Vocea Natiunii organizeaza in data de 1 Decembrie 2014, sub egida “Alaturi de fratii nostri din Harghita si Covasna”, sarbatorirea zilei nationale in solidar cu romanii din cele doua judete mentionate mai sus.

Orasul in care va avea loc aceasta initiativa va fi stabilit prin vot in ultima saptamana din noiembrie.

Transportul va fi gratuit din toate orasele tarii. Avem promisiuni de la mai multi oameni de afaceri, ONG-uri, pentru autocare, microbuze.
Am primit si oferte pentru hrana, sunt oameni care detin restaurante si pensiuni si care s-au oferit sa ne ofere ceva hrana in limita posibilitatilor.

Fac apel la toti patriotii care isi pot permite sa ne ajute: avem nevoie de autocare si microbuze in numar cat mai mare pentru a putea aduce la eveniment cat mai multi oameni. Cei care doresc sa ajute sunt rugati sa contacteze organizatorul prin mail: [email protected] sau pe facebook.

Cei care ajuta cu logistica pentru eveniment pot ramane anonimi daca aceasta le este dorinta.

Intentia noastra este de a aduna 20.000 de romani.

Programul zilei de 1 Decembrie va contine urmatoarele: filme despre Marea Unire, cantece patriotice live si inregistrate, discursuri patriotice si despre starea actuala a romanilor din Diaspora si multe altele.

Mentionez ca acest eveniment nu se vrea a fi o demonstratie de forta sau o provocare la adresa minoritatilor maghiare, noi dorim sa aratam un singur lucru: ca romanul este unit.

Initiativa NU are culoare politica.

Parteneri media ai evenimentului:

ExpresMagazin.ro
TrezireaLaRealitate.ro
StareaNatiunii.com
NapocaNews.ro

Vocea Naţiunii

 (https://www.facebook.com/events/941669969181634/)

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline