Cum functioneaza propaganda rusa in Republica Moldova (VIDEO)

Pentru cei care urmaresc  emisiunea Starea Natiei de pe TVR 1 faptul ca exista pe lume si oameni de tipul celor gasiti de catre Razvan Anghelescu deja nu mai reprezinta o prea mare surpriza. Ei, anume acel tip de oameni il cauta si propaganda rusa din Republica Moldova. Aparatul de propaganda rusesc este atat de penibil incat imaginea facuta nu poate dovedi decat ca prostia depaseste deja o noua limita si trebui chemati cei de la cartea recordurilor.

Cum functioneaza propaganda rusa in Republica Moldova (VIDEO)

Nici macar nu mai conteaza faptul ca nu se respecta nici macar un dram realitatea istorica sau ca s-au fortat si s-au scremut din rasputeri, din strafundurile meandrului, sa scoata din context si sa faca un colaj  din filme istorice romanesti numai ca sa creeze un soi de istorie alternativa in care Rusia nu a invadat niciodata Basarabia iar distrugerile si masacrele comise de neprihanita armata rosie nu au existat decat in povestile de seara ale Ludmilei (n.a. pentru cine nu stie, Ludmila era o prezentatoare a unei emisiuni TV pentru copii, care era receptionata cu mare efort in perioada comunista si in Romania, in zonele de peste Prut).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Pentru cei care nu-si explica cum functioneaza propaganda rusa din Republica Moldova poate ca acest material video le va da cateva explicatii, dar nu neaparat si unele logice. In mod normal o asemenea mizerie de propaganda ruseasca de spalat creierii nu poate fi eficienta decat in cazul retardatilor sau credulilor. Dar atat cat lumea nu va duce lipsa de retardati si de creduli, pana si o asemenea mizerie de propaganda va fi eficienta.

De aceea este important ca sistemul de invatamant sa fie unul de calitate, gratuit si obligatoriu!

Sursa: Glasul.info

Propaganda ruseasca penibila in Republica Moldova
Propaganda ruseasca penibila in Republica Moldova
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Klaus Johannis la Chisinau - Avem o limba comuna, istorie comuna, cultura comuna

vin nov. 28 , 2014
Presedintele Romaniei, Klaus Johannis, a sustinut vineri, incepand cu ora 11:00, impreuna cu predeintele PDLM, Vlad Filat, o conferinta de presa in care au subliniat importanta alegerilor parlamentare de pe 30 noiembrie care au loc in Republica Moldova. Cei doi oficiali fac parte din aceeasi familie politica europeana(PPE) si au […]
Cum a fost intampinat Klaus Johannis de catre moldovenii din Republica Moldova

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro