RSS
TwitterFacebookPinterest

Prietenii lui Renato Usatii din Romania nu ar trebui verificati?

Cu doar cateva zile inainte de alegerile din Republica Moldova autoritatile din aceasta tara au descins la mai multe locatii ale gruparii Antifa, o grupare antiromaneasca ce are stranse legaturi cu Partidul Patria al lui Renato Usatii dar si cu autonomistii maghiari din Romania. La sediile si locatiile gruparii Antifa, autoritatile moldovene au gasit un adevarat arsenal care se pare ca era pregatit pentru un nou “maidan sangeros” care ar fi trebuit sa aiba loc in Republica Moldova.
Adeptii moldovenismului, o teorie de imbecilizare pe care comunistii rusi au folosit-o in Basarabia cu mai mult sau mai putin succes pentru a-i indeparta pe moldoveni de Romania, sunt prieteni buni si colaboratori ai adeptilor ardelenismului, o teorie identica de imbecilizare a romanilor din Transilvania.

Prietenii lui Renato Usatii din Romania nu ar trebui verificati?

Daca ar fi sa aplicam aceleasi teorii imbecile ale moldovenismului sau ardelensimului atunci ar insemna ca locuitorii din capitala Ungariei, sa le spunem budapestani, sunt de fapt o natie cu totul si cu totul diferita fata de locuitorii oraselor Debretin (debretineni) sau de cei ai orasului Seghedin (seghedineni). Iata deja cum am identificat doua natii diferite din Ungaria! Si s-ar putea ca de fapt noi sa avem si dreptate. Candva aceste orase, Debretin si Seghedin au fost orase romanesti!
Moldovenistii si ardelenistii (sau mai bine zis ungurii extremisti si iredentisti care se ascund mai nou subt titulatura de ardelenisti) au surse de finantare controversate, se intalnesc pentru a-si coordona impreuna actiunile de destabilizare a situatiei din Republica Moldova si din Romania, au structuri asemanatoare cu cele paramilitare si iata ca mai nou sunt pregatiti si de actiuni violente.
Tinand cont de ceea ce s-a gasit la moldovenistii  si la membrii gruparii Antifa din Republica Moldova nu ar trebui verificati si prietenii lui Renato Usatii din Romania? Daca se pregateste cumva ceva similar si pe teritoriul Romaniei?
 
De ceva vreme am observat in mediul online manifestari soviniste ale extremistilor maghiari din ce in ce mai inversunate si mai nerusinate! Iata in imaginea de mai jos un exemplu de sovinism maghiar al unui asa zis adept al ardelenismului:
Sovinism maghiar

Sovinism maghiar

Din cate am constatat noi pana acum, in Romania minoritatile au doar drepturi si uita ca au si obligatii! Dupa exemplul ingrozitor al afisarii steagurilor negre se pare ca acestor extremisti maghiari le-a crescut curajul si acum trec la un alt nivel!

Sovinism maghiar in Romania!

Sovinism maghiar in Romania!

Am monitorizat de ceva vreme pe cativa dintre acesti extremisti maghiari si lucrurile se pare ca incep sa scape de sub control. Oare mai exista autoritati in tara noastra numita Romania care sa se mai ocupe si de cei care aduc ofense statului roman si romanilor in general?

Sovinism maghiar

Sovinism maghiar

De remarcat este ca aceiasi adepti ai autonomiei maghiare si ai “ardelenismului” ii considera pe romanii din Basarabia ba romani, ba moldoveni, dupa interesul lor ocazional. Se pare ca romanii din Romania au ajuns sa traiasca sub dictatura unei minoritati care sfideaza legile tarii, Constitutia si aduc ofense ori de cate ori au chef Romaniei si romanilor.


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info