Prietenii lui Renato Usatii din Romania nu ar trebui verificati?

Cu doar cateva zile inainte de alegerile din Republica Moldova autoritatile din aceasta tara au descins la mai multe locatii ale gruparii Antifa, o grupare antiromaneasca ce are stranse legaturi cu Partidul Patria al lui Renato Usatii dar si cu autonomistii maghiari din Romania. La sediile si locatiile gruparii Antifa, autoritatile moldovene au gasit un adevarat arsenal care se pare ca era pregatit pentru un nou “maidan sangeros” care ar fi trebuit sa aiba loc in Republica Moldova.
Adeptii moldovenismului, o teorie de imbecilizare pe care comunistii rusi au folosit-o in Basarabia cu mai mult sau mai putin succes pentru a-i indeparta pe moldoveni de Romania, sunt prieteni buni si colaboratori ai adeptilor ardelenismului, o teorie identica de imbecilizare a romanilor din Transilvania.

Prietenii lui Renato Usatii din Romania nu ar trebui verificati?

Daca ar fi sa aplicam aceleasi teorii imbecile ale moldovenismului sau ardelensimului atunci ar insemna ca locuitorii din capitala Ungariei, sa le spunem budapestani, sunt de fapt o natie cu totul si cu totul diferita fata de locuitorii oraselor Debretin (debretineni) sau de cei ai orasului Seghedin (seghedineni). Iata deja cum am identificat doua natii diferite din Ungaria! Si s-ar putea ca de fapt noi sa avem si dreptate. Candva aceste orase, Debretin si Seghedin au fost orase romanesti!
Moldovenistii si ardelenistii (sau mai bine zis ungurii extremisti si iredentisti care se ascund mai nou subt titulatura de ardelenisti) au surse de finantare controversate, se intalnesc pentru a-si coordona impreuna actiunile de destabilizare a situatiei din Republica Moldova si din Romania, au structuri asemanatoare cu cele paramilitare si iata ca mai nou sunt pregatiti si de actiuni violente.
Tinand cont de ceea ce s-a gasit la moldovenistii  si la membrii gruparii Antifa din Republica Moldova nu ar trebui verificati si prietenii lui Renato Usatii din Romania? Daca se pregateste cumva ceva similar si pe teritoriul Romaniei?
 
De ceva vreme am observat in mediul online manifestari soviniste ale extremistilor maghiari din ce in ce mai inversunate si mai nerusinate! Iata in imaginea de mai jos un exemplu de sovinism maghiar al unui asa zis adept al ardelenismului:
Sovinism maghiar
Sovinism maghiar

Din cate am constatat noi pana acum, in Romania minoritatile au doar drepturi si uita ca au si obligatii! Dupa exemplul ingrozitor al afisarii steagurilor negre se pare ca acestor extremisti maghiari le-a crescut curajul si acum trec la un alt nivel!

Sovinism maghiar in Romania!
Sovinism maghiar in Romania!

Am monitorizat de ceva vreme pe cativa dintre acesti extremisti maghiari si lucrurile se pare ca incep sa scape de sub control. Oare mai exista autoritati in tara noastra numita Romania care sa se mai ocupe si de cei care aduc ofense statului roman si romanilor in general?

Sovinism maghiar
Sovinism maghiar

De remarcat este ca aceiasi adepti ai autonomiei maghiare si ai “ardelenismului” ii considera pe romanii din Basarabia ba romani, ba moldoveni, dupa interesul lor ocazional. Se pare ca romanii din Romania au ajuns sa traiasca sub dictatura unei minoritati care sfideaza legile tarii, Constitutia si aduc ofense ori de cate ori au chef Romaniei si romanilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cofetaria Streit din Iasi. Locuri si vremuri de altadata.

joi dec. 4 , 2014
Toti cei care au apucat sa vada si sa-i calce pragul vorbesc numai la superlativ despre Cofetaria Streit din Iasi. Unii spun chiar ca pentru acele vremuri aceasta cofetarie era o minune, cu separeuri cu canapele de catifea albastra, oglinzi de cristal, mese rotunde cu tablia de marmura, prajituri facute […]

Poate vă place și:

libris.ro