Un investitor ofera cate 25000 euro fermierilor care vor sa creasca pasari sub brandul “puiul urban”

In strainatate este la moda acum o noua afacere care s-a dovedit de succes: cresterea puilor “nestresati”. Carnea de pui “nestresat”  reprezinta acum o afacere profitabila pentru micul fermier. Cresterea gainilor in sistemul “free-range” este pe val in Europa, iar in Romania, micii fermieri isi pot infiinta o asemenea ferma cu doar cateva mii de dolari.

Un investitor din Timisoara, patronul Agroland, ofera cate 25.000 de euro fermierilor care vor sa creasca pasari sub brandul “puiul rustic”. Pur si simplu trebuie doar ca fermierii sa creasca pasarile in acelasi regim cu pasarile din propria gospodarie.

Un investitor ofera cate 25000 euro fermierilor care vor sa creasca pasari sub brandul “puiul urban”

”Vreau pentru mine si familia mea un produs de calitate. Suntem in pozitia in care putem integra un asemenea proiect in afaceri. Firma are toate verigile lantului – de la parteneriate cu fermieri, acces la furaje, utilaje pentru utilarea fermelor, posibilitatea de abatorizare si desfacere a marfurilor.
In cadrul acestui proiect vor fi implicati circa 100 de fermieri, care sa aiba 4-5.000 de pasari pe fiecare serie de crestere. Pentru fiecare fermier care va fi implicat în proiect va fi pusa la dispozitie in jur de 25.000 de euro pentru constructia exploatatiei avicole, puii de gaina urmand sa fie crescuti la sol si sa aiba acces pe timpul zilei în spatiile exterioare ale adaposturilor.
In program vor fi inclusi fermieri din preajma retelei de distributie a Agroland, care acopera intreaga tara. Investitorul pune la dispozitie puii de o zi, furajele, asistenta sanitar-veterinara, care in bani inseamna in jur de 100.000 de lei pentru fiecare ferma. Finantarea, care pentru 100 de ferme se va plasa la circa 10 milioane de lei, este realizata din surse proprii, furnizori si surse bancare, fiecare în proportie de o treime. Iar pe fermieri ii va costa, conform calculelor Agroland, intre 5.000 si 8.000 de euro pentru o ferma cu un adapost de circa 400 mp si 2.500-3.000 mp teren in exterior. ”Preferabil ar fi sa se inscrie fermieri care au deja adaposturile, terenul si in aceste conditii trebuie sa le furnizam doar echipamentul, care este asemanator cu cel din fermele industriale si asigura hranirea, adaparea si ventilatia în adapost. Echipamentul îl asiguram tot noi si putem sa asiguram si o schema de finantare, iar fermierii sa plateasca chiar din venitul lor.”

Elena Udrea - Cresterea puilor sau cocosilor sub brandul "Cocos Spagar"
Elena Udrea – Cresterea puilor sau cocosilor sub brandul “Cocos Spagar”

Dar sa trecem totusi si la problema care ne intereseaza pe noi. Am vazut care sunt conditiile cerute de investitorul care ofera bani pentru cresterea pasarilor sub brandul “puiul rustic”. Daca totusi vreti ca afacerea dumneavoastra sa fie cu adevarat una de succes iata ce vrea un alt investitor, care ofera si el tot 25.000 de euro dar pentru cresterea pasarilor sub brandul “puiul urban”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ca puiul sa fie cu adevarat “nestresat”, el trebuie scos la plimbare prin oras, dus la cinema, la discoteca, pe stadion, la mall, la cumparaturi, etc. Ce mai, trebuie tinut intr-o permanenta stare de relaxare. Cel mai indicat mediu unde sa cresteti puiul urban ar fi in Palatul Parlamentului sau chiar si mai bine ar fi daca i-ati putea caza la unul dintre palatele Victoria sau Cotroceni. Puiul urban prefera posete de firma scumpe, calatorii la Paris sau in alte locuri mult mai exotice.

Ei bine, daca reusiti sa aduceti un pui de asta urban in asemenea hal de relaxare si de “nestresare” atunci cu siguranta va veti scoate investitia si chiar veti face si un profit frumusel pentru ca va ajunge sa valoreze milioane de euro.

Ptiu, ce ti-e si cu stresul asta!

PS: Acesta este un pamflet. 

Surse:

[1] http://www.ziarulmara.ro/un-investitor-ofera-cate-25000-euro-fermierilor-care-vor-sa-creasca-pasari-sub-brandul-puiul-rustic/

[2] https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/08/25/carnea-de-pui-nestresat-o-afacere-profitabila-pentru-micul-fermier-cresterea-gainilor-in-sistem-free-range-este-pe-val-in-europa-iar-in-romania-infiintarea-unei/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Răscoala de la 1907 putea fi evitată cu o simplă semnătură?

lun dec. 8 , 2014
Documente inedite. Cum putea fi evitata Rascoala de la 1907, cu o semnatura: „La primavara, taranii isi vor lua pamantul inapoi. Arendasii sunt de vina” Documente inedite scoase la iveala in ultimii 20 de ani de istoricii botosaneni demonstreaza ca Rascoala de la 1907, ultima revolta taraneasca de amploare din […]
Rascoala taraneasca de la 1907

Poate vă place și:

libris.ro