RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Actiunea2012 – Am cerut ReUnirea in peste 200 de localitati

Print Friendly, PDF & Email

1 Decembrie este sărbătoarea sfântă a tuturor românilor, sărbătoarea României Mari. Anul acesta peste 200 de localități din România și din Republica Moldova s-au unit în aceeași simțire tricoloră pentru a sărbători realizarea celui mai scump ideal al românilor: unitatea națională!

De la Timișoara la Tighina și de la Edineț la Zimnicea, tineri și mai puțin tineri, cu mesaje, cu tricolor, cu banderole și cu flori, au ieșit în piața principală, sau lângă monumentul eroilor și au salutat Marea Unire, cu gândul la mult dorita unire a Basarabiei cu România, obiectivul generațiilor de azi.

Actiunea2012 – Am cerut ReUnirea in peste 200 de localitati

“Unirea, obiectiv național”, “Vrem Unirea”, “Avem o dorință nemărginită, vrem o Românie reîntregită”, “Tradiția, credința și limba ne unesc, Basarabia pământ românesc”, “Aducem Basarabia Acasă” sunt doar câteva din îndemnurile afișate de unioniștii din toată țara.

Cele mai mari manifestații au fost organizate în capitală – la București, la Chișinău – al doilea oraș românesc și la Alba Iulia – capitala Unirii.

Bucureștenii au asistat la tradiționala paradă sub o ninsoare bogată, afișând mesaje unioniste. Românii de la Chișinău au organizat acțiunea “Sub umbrela unirii”, cerând la ambasada României să fie ștearsă granița nedreaptă, să fim iarăși uniți și puternici. Mai multe licee din oraș au marcat ziua unirii prin serbări, elevii venind la ore în costum popular.

La Alba Iulia mai mulți militanți unioniști au desfășurat un tricolor uriaș pe zidurile cetății și au iluminat noaptea cu torțe și fumigene tricolore.

Pentru toți, ziua de 1 decembrie este o duminică și ne vom arăta vrednici de înaintași, înfăptuind și noi, din nou, Unirea!

Puteți vizualiza galeriile foto aici si aici.

Actiunea2012, sursa foto: actiunea2012.ro

Actiunea2012, sursa foto: actiunea2012.ro

Sursa:

[1] http://actiunea2012.ro/am-cerut-reunirea-in-peste-200-de-localitati.html

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline