RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Artileristii moldoveni si cei americani au facut exercitii comune la Balti

Print Friendly, PDF & Email

Centrul de formare de brigadă de infanterie motorizată Bălți a sustinut intre 8-12 decembrie exercitii anti-apărare, la care au participat artileria Armatei Naționale și US Marine Corps.

Ministrul Apărării Valeriy Troenko a menționat că scopul evenimentului este formarea unui parteneriat durabil între forțele armate ale celor două țări, creșterea nivelului de interacțiune și schimbul de experiență.Programul a inclus sesiuni teoretice, în care participanții s-au familiariza cu arme din SUA și tactici de Republica Moldova și utilizarea acestora.

Artileristii moldoveni si cei americani au facut exercitii comune la Balti

Exercițiile au fost finalizate vineri, 12 decembrie. prin sesiuni practice, timp în care soldații moldoveni și americani au condus exercitiile de tragere cu sistemele anti-tanc mobile ale US Marine Corps. La eveniment au participat brigăzi de infanterie militare din Bălți, Cahul și Chișinău, batalionul 22 de menținere a păcii a trupelor Armatei Naționale și soldatii ameriacni din trupele Marine Corps staționate la o bază militară din Constanța (România).

Exercitii comune a artileristilor americani si moldoveni

Exercitii comune a artileristilor americani si moldoveni

Sursa:

[1] http://replika.md/beltsy/5134-moldavskie-i-amerikanskie-artilleristy-na-sovmestnyh-ucheniyah-v-belcah.html

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline