RSS

Alexandru Cumpănașu despre Alian…

Dacă n-au reușit rup…

Cine sunt progresiștii de la Zia…

Râul Bahlui din Iași…

Guvernul României a donat Republ…

Bradul înalt de apro…

Alina Mungiu-Pippidi: "Cine treb…

Proiectul "România e…

"Anticorupția", o mare afacere p…

Mălin Bot continuă r…

Un bust al lui Avram Iancu, dezv…

Miercuri, 5 decembri…

Iohannis desființat de un jurnal…

Jurnalistul Cornel N…

Invitație la lectură: "Români cu…

Înaintaşii neamului …

Încercare de defăimare sau de al…

Știrea momentului în…

Reacție grobiană a lui CTP față …

Reacție grobiană a l…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Sfidare nationala! UDMR-istii canta imnul Ungariei in fata prefecturii din Covasna!

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul Bogdan Diaconu ii monitorizeaza permanent pe UDMR-isti. Ultima sa constatare ne anunta ca Antal Arpad impreuna cu un grup de peste 50 de persoane au cantat imnul Ungariei in fata prefecturii din Covasna:

“Antal Arpad a adunat acum o oră maghiarii să cânte imnul Ungariei în fața Prefecturii, așa cum am anunțat. Se laudă cu poze pe pagina sa de facebook, după cum vedeți mai jos. Mâine, și-a chemat iarăși susținătorii în același scop. Uite așa, ne trezim că extremiștii maghiari de la UDMR declară pământul românesc ca fiind al Ungariei și noi nu facem nimic. Iată de ce UDMR trebuie scos în afara legii fără ezitare!

Mesajul lui Arpad: ”Cântând imnul național în fața prefecturii
Astăzi au fost mai mulți decât ieri și am încredere că astăzi am fost mai puțini decât mâine! Ne vedem din nou mâine în fața prefecturii! Vă îndemn pe toți să distribuiți acest apel pentru ca mai multe persoane și mai mulți oameni să ia parte mâine la intonarea imnului!”, a scris deputatul Bogdan Diaconu pe contul unei retele de socializare.

Sfidare nationala! UDMR-istii canta imnul Ungariei in fata prefecturii din Covasna!

Este greu de imaginat ca viceversa, adica romani care sa cante imnul national al Romaniei sa se poata intampla vreodata in Ungaria! Este timpul ori ca UDMR sa intre in legalitate, adica sa se hotarasca ori sa se inregistreze din punct de vedere legal ca un partid ori sa fie un ONG. Nu se poate mai poate si una si alta. Se incalca legea si Constitutia Romaniei!

Deja ceea ce fac acum cei de la UDMR se numeste sfidare nationala, curata nesimtire! Aici e Romania si nicidecum Ungaria!

Sfidare nationala! UDMR-istii au cantat imnul Ungariei in fata prefecturii Covasna!

Sfidare nationala! UDMR-istii au cantat imnul Ungariei in fata prefecturii Covasna!

Surse:

[1] facebook.com/MihaiBogdanDiaconu

[2] facebook.com/antalarpadandras

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline