libris.ro

Jurnaliştii în şomaj

Jurnaliştii în şomaj

Sedinta in redactia unei televiziuni, dupa plecarea lui Basescu. Redactorul sef intreaba redactorii daca sunt stiri de la Cotroceni, daca Primul Ministru a zis ceva de Presedintele Iohannis, redactorii dau din umeri. Nici macar Iohannis nu a certat pe Ponta, ori guvernul?

Unde e d-le, Basescu, asta politician, de dimineata pana seara ne tinea in priza, aveam paine de mancat cu ala. Ce sa facem cu Iohannis, asta nu vorbeste, nu scrie, nu misca. Vine la serviciu, intra in birou, priveste intr-un loc fix, asteptand ora cand va pleca acasa. Nici Ponta nu mai vorbeste, s-a dat la fund. A renuntat pana si la doctorat, Romania prea e liniara.

Jurnaliştii în şomaj

Du-te domle mitueste un parlamentar de la putere sa injure pe Iohannis, sa spuna ca este vandut basismului, sa spuna ceva, poate reusim sa-l scoatem din mutenie. „Nu tine boss, raspunse redactorul, au incercat altii, n-a mers”, „pai cea zis”? insista seful, „asta e ,ca n-a zis, a iesit purtatoarea de vorbe si a spus din partea Presedintelui ssttt!!! si atat .” Astia sunt nebuni, ei vor pace si noi, pe noi ne-a intrebat cineva ce vrem? Din ce vom trai, din accidente de aviatie si betivi adunati din santuri?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vedeti ce mai e cu cazul ala al Luminitei Anghel, mai infiaza copilul, ori nu, bagati-va acolo, dati-va cu parerea, unii sa fiti pentru mama naturala impotriva Luminitei, altii cu Luminita impotriva mamei, vedeti ce mai puteti stoarce de aici. Interesati-va de Bote, ce face, mai pleaca in Turcia, se mai opereaza? Spuneti-i ca a intrat intr-un con de umbra, sa faca ceva, provocati-l, daca nu merge, incercati cu Bianca. Hai ba miscati-va ca murim de foame si ne dau astia afara.

M-am gindit, strecurati o stire pe surse cum ca Basescu va fi chemat la DNA, nu conteaza in ce dosar, numai spuneti asta, apoi diseara facem o dezbatere pe tema, pana vor infirma procurorii, am facut emisiunea.
Bun era Basescu, asta gasea el pe cine sa injure, incepea cu Putin si termina cu ultimul om de la poarta guvernului, nu ne lasa fara paine.

Vine greul pentru ziaristi, trebuie sa munceasca, sa scormone, sa faca anchete jurnalistice, astea costa bani si iti trebuie si oameni competenti.

„DNA-ul, ce e cu el?” intreaba tresarind Bosul,„a arestat pe unul de la noul PNL, aripa portocalie, unul care a fost adjunctul unui ministru in guvernul Boc, scriem despre el?”, intreaba reporterul, „stiti ca aveam embargou, nu prea scriam despre portocali”, „scrie, filmeaza adu-mi materialul sa-l dam pe post, da-i in ma-sa cu embargoul lor,”ii zise seful bucuros ca se vedea o oportunitate la orizont, chiar daca nu era exact ce si-ar fi dorit el.

Ionel Carstea

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info