libris.ro

Neamul romanesc este bantuit de tradatori, de vanzatori de tara

Neamul romanesc este bantuit de tradatori, de vanzatori de tara

Putini mai sunt cei care astazi se ridica pentru a apara interesele poporului roman, atat de putini, incat ii putem numara pe degetele de la o mana. Neamul romanesc este bantuit de tradatori si de vanzatori de tara, iar multi dintre acestia mananca o paine foarte buna, care le este culmea oferita chiar de catre poporul roman.

Am fost cu totii martorii distrugerii din temelii a industriei si a economiei romanesti in cele doua decenii si jumatate care au trecut pana acum, aparent cu un scop absolut inexplicabil. In ultimii ani am inceput sa intelegem cu adevarat care a fost acest scop dar incepem sa intelegem de asemenea ca nu este prima data cand tara noastra se confrunta cu o asemenea situatie dezastruoasa.

Neamul romanesc este bantuit de tradatori, de vanzatori de tara

Romania a mai fost o data ingenuncheata  intr-un mod similar la jumatatea secolului trecut de catre aceiasi tradatori si vanzatori de tara care ne sugruma si acum. Din cauza lor, Romania este astazi mai vulnerabila si mai lipsita de vigoare ca oricand.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Din discursul domnului Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, descoperim putin din ceea ce a insemnat cu adevarat comunismul, un sistem totalitar, plin de tradatori si de vanzatori de tara. Aceiasi tradatori si vanzatori de tara sunt vinovati de crimele comise in timpul loviturii de stat din 1989 si de exodul romanilor, de ordinul milioanelor.

 

Cu un tupeu sovinist, „Volodea” Tismaneanu, vlastar de criminali si tortionari ai poporului roman, se arata deranjat de decorarea lui Octav Bjoza de catre presedintele Klaus Iohannis motivand ca Bjoza este un admirator al miscarii legionare.

Vladimir Tismaneanu este un alt “bard” al antiromanismului si un pupincurist de casa al lui Traian Basescu. Parintii lui Vladimir Tismaneanu au fost agenti cominternisti, prezenti pe statul de plata al Anei Pauker, pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor!

Familia Tismaneanu figura pe statul de plata al Anei Pauker pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor
Familia Tismaneanu figura pe statul de plata al Anei Pauker pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor

Ca o ironie nesimtita a sortii, Traian Basescu, un alt „iubitor” de anticomunisti, l-a numit tocmai pe „Volodea” Tismaneanu sa redacteze raportul de condamnare a crimelor comunismului. Cu parsivenia de acum binecunoscuta, Traian Basescu nu este la primul act de nesimtire fata de cei care au cerut dreptate pentru victimele comunismului si condamnarea criminalilor si tortionarilor. Basescu i-a „demartirizat” pe ofiterii anti-GRU condusi de catre colonelul Gheorghe Trosca si masacrati la ordinele si diversiunea planificata de catre Militaru si KGB in 1989. In anul 2011, Basescu semna decretele de retragere a titlurilor de Erou Martir al Revolutiei Romane din Decembrie 1989 pentru Gheorghe Trosca, Eugen Trandafir Cotuna si Dumitru Coman.

Neamul romanesc este bantuit de tradatori, de vanzatori de tara. Ei ne rad in fata si ne scuipa pe la spate. Ne batjocoresc istoria, limba, religia, valorile spirituale si morale, traditiile si cam tot ceea ce tine de neamul romanesc.

Acest Tismaneanu, precum si alte vlastare de criminali si tortionari odiosi ai poporului roman, au profitat de ospitalitatea si bunatatea nativa a poporului nostru, iar la adapostul unor identitati ascunse sub nume romanesti, au participat acum 25 de ani la lovitura de stat, fiind vinovati de multe crime savarsite cu sange rece folosind ca pretext o falsa revolutie.

De 25 de ani, aceste trompete ale fostei nomenclaturi comuniste, multi dintre ei descinzand din criminali cominternisti, au facut o propaganda antiromaneasca, facand progrese continuie pentru distrugerea Romaniei si a neamului romanesc.

Romania vazuta ca o prada
Romania vazuta ca o prada

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info