libris.ro

Scandalul de la DIICOT ia proportii.O altă sefa este suspectata de coruptie

Scandalul de la DIICOT ia proportii.O altă sefa este suspectata de coruptie

Cei de la comisarul.ro vin cu o noua dezvaluire despre coruptia generalizata de la DIICOT. Cu fiecare scandal de coruptie si cu fiecare ancheta descoperim ce se ascunde in spatele „justitiei independente”, atat de mult laudate pana acum. Nu e de mirare ca cei care au spoliat Romania in ultimii 25 de ani sunt inca in libertate si inca mai fura tot ce se mai poate din resursele si din bugetul tarii.

Iata ca scandalul de la DIICOT ia o amploare mult mai mare. Prin controlul  început de luni la DIICOT  este vizat unul dintre cei mai importanți procurori din cadrul DIICOT. Este vorba de şeful Serviciului pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii economico – financiare, Codruța-Mariana Trandafir. Asupra ei planeaza suspiciuni legate de dosarul omului de afaceri Ioan Niculae.

Scandalul de la DIICOT ia proportii.O altă sefa este suspectata de coruptie

Cel care a realizat expertiza în cazul lui Ioan Niculae este un expert care provine de la firma Vulpoi&Toader Management (V&TM). Sa fie doar o simpla coincidenta faptul ca soțul şefului Serviciului pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii economico–financiar din DIICOT lucrează chiar la această firmă, conform declaraţiei de avere? Marcel Vulpoi de la Vulpoi & Toader Management este sub acuzare  pentru complicitate la abuz in serviciu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Noutatea este ca dosarul lui Ioan Niculae este in stransa legătură și cu Liviu Dragnea. Procurorii DNA  au efectuat cercetări într-un dosar  în care fosta șefă a DIICOT Alina Bica a fost trimisă în judecată și în care apar numele oamenilor de afaceri Ovidiu Tender, Ioan Niculae și al ministrului Liviu Dragnea.

„În baza aceluiași proces verbal de sesizare din oficiu, din data de 15.10.2013, al Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, s-a reținut în fapt că, în contextul în care inculpatul Ioan Niculae era cercetat într-un dosar al DIICOT,inculpatul a apelat în cursul anului 2013, prin intermediul vicepremierului din Guvernul României, Dragnea Nicolae Liviu, la Bica Alina Mihaela, procuror șef al DIICOT, pentru soluționarea favorabilă a dosarului sau pentru tergiversarea soluționării până la intervenirea prescripției. Bica Alina Mihaela, în scopul tergiversării soluționării dosarului penal care îl viza pe inculpatul Ioan Niculae, a intervenit la nivelul procurorului de caz care avea în instrumentare dosarul pentru ca acesta să stopeze investigațiile pe care le derula prin care a solicitat date privind utilizatorul unui anumit număr telefonic pe care îl folosea Dragnea Nicolae Liviu. În schimbul acestui folos, inculpatul Ioan Niculae a oferit inculpatei Bica Alina Mihaela suma de 3,5 milioane euro”, se spunea în referatul DNA.

Cititi si : Daca mai statea mult Basescu la putere, dosarele inca mai mucegaiau in dulapurile cu scheleti!

Scandalul de la DIICOT ia amploare.O altă ŞEFĂ este luată la PURICAT
Scandalul de la DIICOT ia amploare.O altă ŞEFĂ este luată la PURICAT

 

Sursa:

[1] comisarul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info