Cine ar trebui să înfăptuiască Reîntregirea României?

Nota noastra:Este poate cea mai corecta analiza a ipocriziei clasei politice romanesti si in special a ipocriziei asa zisului unionist Traian Basescu. Un individ atat de tenebros si de egosit ca Basescu n-are cum sa lupte pentru idealurile altora. Noi stim bine pentru cine lupta el de fapt, dar chiar si asa ne-am fi bucurat ca Unirea sa se faca in timpul sau.

In Republica Moldova se sting generatiile de patrioti care aveau inca proaspata o constiinta adevarata romaneasca si visul neamului romanesc inca nu este indeplinit. Re-Unirea se va face numai daca vom actiona asa cum au actionat germanii din cele doua Germanii de Est si de Vest, prin demonstrarea unei mari vointe populare. Cine s-ar putea opune ca zeci sau chiar sute de mii de romani de pe ambele maluri ale Prutului sa treaca concomitent frontiera? Asta este solutia care ne sta la indemna si nu promisiunile desarte si ipocrite ale politicienilor demagogi.

Cine ar trebui să înfăptuiască Reîntregirea României?

La o întîlnire cu blogherii din R.Moldova din 20 iulie 2012, înainte de referendumul cu privire la suspendarea dlui Băsescu, acesta a declarat că ,,problemele existente se vor rezolva mai uşor atunci cînd România şi R.Moldova se vor uni în cadrul UE…, dar să nu fie o interpretare greşită: ne vom uni aşa cum suntem uniţi acuma cu Bulgaria, Franţa, Germania…” Am crezut că glumeşte…

În ultima vreme preşedintele Băsescu a făcut un şir de declaraţii scandaloase şi ambigui, legate de R.Moldova, în contextul pericolului de moarte care planează asupra acestei aşchii de Pămînt Românesc din partea Rusiei imperiale:

– ba ,,Sunaţi la Bucureşti şi spuneţi „vrem să ne unim” şi se va întâmpla”,
– ba ,,Mă duc la frontieră şi dau barierele la o parte, dacă cetăţenii din R. Moldova vor unirea” ,
– ba ,,România nu se pregăteşte de război nici pentru a apăra R.Moldova”,
– ba ,,România nu va trece niciodată frontiera de răsărit cu armata…, iar unirea cu România este opţiuniea Republicii Moldova…”,
– ba că ,,România nu va interveni chiar dacă Rusia va ataca R.Moldova

Personal, consider că e o laşitate, o ipocrizie şi un fariseism fără margini din partea preşedintelui Băsescu, dar şi a întregii clase politice guvernante de la Bucureşti, cînd insistă pe ideea aberantă că UNIREA trebuie s-o cerem/înfăptuim doar noi, cei din R.Moldova, în condiţiile cînd circa 40% sunt plecaţi peste hotare şi, astfel, scoşi din viaţa politică de aici, cînd generaţia mai în vîrstă încă mai tînjeşte după regimul comunist (ca şi în România…), cînd mai avem o mulţime de ,,eliberatori”, găgăuzi şi alţi venetici şi neprieteni ai Românilor, care îşi doresc cu totul altceva…!

Nu, dlor conducători ai Statului Român!
Basarabia şi nordul Bucovinei sunt teritorii naţionale româneşti, rupte din trupul României în urma odiosului Pact Molotov-Ribbentrop (PMR)!

Nu din proprie iniţiativă basarabenii şi nordbucovinenii s-au separat de Ţară în 1940 ca acuma să puneţi pe umerii lor problema Reîntregirii Ţării! Întretimp, acest Pact al Diavolului a fost condamnat şi declarat nul ab initio de întreaga comunitate internaţională, inclusiv de URSS (Rusia) şi Germania! Şi dacă ţările baltice au profitat şi au lichidat consecinţele acestui pact criminal, România lui Iliescu a pornit pe calea perpetuării lor! Aceeaşi politică au avut-o şi succesorii lui Iliescu…

În 1991 România a avut două momente extraordinare să lichideze consecinţele PMR: după puciul din august şi în decembrie, cînd cele 3 ţări fondatoare, Rusia, Ucraina şi Belarusi, au desfiinţat URSS! Deci, URSS, ţara care a ocupat şi anexat teritoriile româneşti de le est de Prut, a încetat să mai existe ca subiect al dreptului internaţional! Ce trebuia să facă România? De ce n-a făcut-o?

Simplu: Iliescu era şi mai este omul Moscovei, un trădător de Ţară şi Neam! N-au făcut nimic pt lichidarea consecinţelor acestui pact criminal nici Constantinescu, nici Băsescu, la fel şi parlamentele şi guvernele care s-au perindat în România după 1989! Problema nu e în noi, românii basarabeni (suntem apr. 54% azi, dacă-i luăm în consideraţie şi pe cei plecaţi, mîine vom fi şi mai mulţi, care ne dorim UNIREA!), ci în faptul că la conducerea României după 1989 s-au aflat şi se mai află agenţi ai Moscovei sau masoni, duşmani ai Neamului Românesc, care au altă misiune decît să reîntregească Ţara şi să acţioneze în interesul Românilor!

Iar în sudul Basarabiei şi nordul Bucovinei, în genere, au rămas doar 12% de români, cine să ceară UNIREA acolo? Înseamnă asta că România şi-a pierdut dreptul asupra acestor teritorii? Apropo, în Insulele Curile demult nu mai există nici un japonez, dar Japonia n-a încetat nici o clipă să le revendice!

După logica lui Băsescu şi altor ,,politicieni” de la Bucureşti, Japonia ar trebui să aştepte ca japonezii de acolo (care nu mai există) să ceară Unirea…

Nu vă aşteptaţi, dnii mei, ca cei de la guvernare de pe malul Bîcului, separatişti şi agenţi de influenţă ai Moscovei în marea lor majoritate, sau cei veniţi cu tancurile peste noi, sau găgăuzii şi alţi venetici pe aceste meleaguri, sau alde moş Gavrilă şi baba Marghioala de la coada vacii, (apropo, dacă mai sunt printre păturile de jos oameni rătăciţi, vina îi aparţine în cea mai mare parte României! ),  în condiţiile cînd cea mai conştientă parte a societăţii (circa 1.300.000 pers.) sunt plecaţi peste hotare, vor cere vreodată UNIREA…

Este pur şi simplu o ipocrizie din partea preşedintelui Băsescu cînd, pe de o parte, afirmă că ,,Securitatea Rep. Moldova trebuie întărită prin accelerarea integrării europene” , iar pe de altă parte se arată reticent faţă de şansele de integrare europeană a R. Moldova. Acesta a spus în repetate rânduri că atâta timp cât nu va fi soluţionat conflictul transnistrean, Republica Moldova nu are nicio şansă de a se integra în UE , iar ,,conflictul transnistrean” va fi soluţionat cînd va zbura porcul, precizez eu!

Anume acum, cînd deasupra teritoriilor româneşti de la est de Prut planează din nou pericolul de moarte (apropo, libera circulaţie a cetăţenilor R.Moldova în spaţiul european în aceste condiţii, nu va face decît să accelereze procesul de depopulare a acestor teritorii de români şi transformarea lor în gubernie rusească!), România, cu sprijinul NATO (apartenenţa la NATO e e un mare avantaj!), are obligaţia să acţioneze imediat şi în modul cel mai hotărît în vederea lichidării consecinţelor Pactului Stalin-Hitler, mîine poate fi prea tîrziu!

Amintiţi-vă cum au fost unificaţi germanii, italienii, francezii, britanicii, spaniolii, ruşii, chinezii sau japonezii…, iar în cazul nostru, România nu trebuie decît să lichideze consecinţele Pactului Stalin-Hitler!
Subliniez: părerea separatiştilor de la Chişinău, a ocupanţilor şi altor venetici – nu contează!

UNIREA, LA ANUL!, sursa foto: cubreacov.wordpress.com
UNIREA, LA ANUL!, sursa foto: cubreacov.wordpress.com

Sursa:

[1] iliebratu.blogspot.ro