RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Nationalista Marine Le Pen: Franţa este slăbită în faţa terorismului din cauza apartenenţei la UE

Print Friendly, PDF & Email

Franţa este „slăbită” în faţa ameninţării teroriste din cauza apartenenţei sale la Uniunea Europeană, în special pentru că nu poate îşi poate asigura ea însăşi controlul frontierelor sale, a afirmat marţi preşedintele Frontului Naţional, Marine Le Pen.

În faţa „fundamentalismului islamist”, „UE ne slăbeşte” prin „faptul că ne impune deschiderea totală a frontierelor” şi „pentru că impune politici de austeritate care în Franţa au lovit din plin” capacităţile militare, ale poliţiei şi serviciilor de informaţii, a acuzat deputata europeană, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlamentul European.

Nationalista Marine Le Pen: Franţa este slăbită în faţa terorismului din cauza apartenenţei la UE

Nationalista Marine Le Pen: Franţa este slăbită în faţa terorismului din cauza apartenenţei la UE -

Nationalista Marine Le Pen: Franţa este slăbită în faţa terorismului din cauza apartenenţei la UE

Cititi mai mult …

Sursa:

[1] nationalisti.ro

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline