RSS

Dan Andronic: "Sabin Borcan, pe …

Un nou scandal neașt…

Marius Ghilezan: "Opoziţia ar fi…

"La fel ca în timpul…

Cine și ce sunt progresiștii?

Bolșevicii de ieri ș…

Alt sclav globalist! Sorin Grind…

Chiar în ziua în car…

EVZ: "Ne așteptăm ca Revista „22…

Pregătit de bolșevic…

Dan Andronic: "Raluca Prună, din…

Jurnalistul Dan Andr…

Angel Popescu: "Pentru curajul s…

De Ziua Națională a …

Subprefectul de Cluj se ține de …

Pentru un maghiar cu…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Opriti violenta in scoli!

Print Friendly, PDF & Email

Un copil din localitatea Amara, judetul Ialomita, a fost batut de catre profesorul sau de sport. Nu e destul ca invatamantul romanesc este la pamant acum ne mai sunt si batuti copiii in scoala de catre profesori? De catre cei in care avem incredere sa ni-i educe si sa ni-i protejeze?

Este foarte urat ceea ce inca se mai intampla in scolile din Romania. Credeam ca aceste practici au apus de mult si acum sunt deja istorie. Chiar daca acel copil ar fi gresit cu ceva exista cu totul si cu totul alte masuri de a-l sanctiona, inclusiv prin note proaste in catalaog, dar nicidecum prin bataie.

Opriti violenta in scoli!

Postam acest mesaj la rugamintea unei rude a baiatului care si-a dorit sa faca public acest incident:

“Am o rugamite la voi ajutati-ma sa ajunga poza aceasta mai departe. Va rog dati-mi si mie share. E nepotelul meu batut la scoala de profesorul de sport din Amara, judetul Ialomita. Stop violentei in scoli …”,  a scris Daniela Mecea, matusa baiatului agresat

Update: Despre acest lucru a scris si presa locala din Ialomita prin guraialomitei.com :

Anchetă disciplinară la Scoala George Vâlsan din Amara! 
Un elev a fost bătut ieri după amiază, în pauza mare, de profesorul de serviciu.
Conform declaraţiilor directorului unităţii şcolare, agresiunea s-a petrecut pe fondul nemulţumirii elevilor care au protestat că s-a sunat mai devreme cu două-trei minute pentru intrarea la clase.
Cristina Buzoianu a declarat pentru Radio CAMPUS că băiatul lovit este în clasa a VI-a, iar cadrul didactic care şi-a ieşit din fire nu-şi poate explica gestul.

Conducerea şcolii apreciază că profesorul Florin Martinescu a încălcat regulamentul, va fi cercetat disciplinar şi sancţionat în consecinţă, iar în paralel se derulează şi o anchetă a poliţiei.
Ofiţerul de presă, Andreea Loghin, precizează că a fost anunţată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, în vederea introducerii minorului într-un program de consiliere psihologică.
Referitor la comportamentul profesorului de sport, Florin Martinescu, conducerea Şcolii din Amara a mai spus că acesta este cunoscut ca un cadru didactic mai sever, dar că până ieri nu s-au mai înregistrat evenimente similare.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

Opriti violenta in scoli

Opriti violenta in scoli

Sursa:

[1] guraialomitei.com

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline