libris.ro

Criza de stiri fara „cucul de la ora 18”

Criza de stiri fara „cucul de la ora 18”
Televiziunile sunt in criza de stiri dupa plecarea lui Basescu de la Cotroceni. Moderatoarele cu venele umflate, provoaca invitatii sa spuna ceva impotriva adversarilor politici, doar s-o naste o incaierare. Pesedistii si aliatii lor sunt canalizati spre a face imputari alesului de la Cotroceni. Liberali ataca pe Ponta, dar numai in numele lor, nu doresc sa-l implice pe Iohannis in disputele politice.

Este prea multa liniste, aproape ca ne tiuie urechile ca atunci cand in urma unui vacarm, dintr-o data se asterne tacerea. De o luna decand a plecat de la Cotroceni, Basescu tace, vin zvonuri firave, cum ca ar dori sa-si faca un partid, spusele lu’ Ala Mic cu Capul Mare, adica Pavelescu.

Elena Udrea, cu mana streasina la ochi se uita inaintea celui ce trebuia sa vina, covorul rosu intins in fata cladirii pentru a fi primit cum se cuvine „cel mai iubit”, a inceput sa se destrame. Elena, obosita si dezamagita lasa sa-i scape mana pe langa corp.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Se intoarce in biroul ce trebuia sa-l ocupe El, priveste la singura fotografie de pe birou, unde apare in uniforma de marinar, apoi cu lacrimi in ochi, mangiie cu tandrete lucrurile nedespachetate ce sunt frumos oranduite intr-un colt al imensului birou. Unde e Basescu, nimeni nu stie, dar mai ales nu stie ce face, ce coace acest politician, va reveni, ori se va retrage? Sunt intrebari care tin capul de afis al stirilor TV.

Intre timp M.Geoana, pe numele conspirativ Prostanacul, cu binecuvantarea americanilor, prin vocea d-nei Nuland, pune de un partid impreuna cu ideologul Vanghelie. Geoana a asigurat atat opozitia din Romania cat si pe sefii lui din SUA ca va darama guvernul Ponta.

Vanghelie deja a a luat legatura cu toate elitele din Zabrauti, pentru a defini ideologia noului partid si doctrina ce va fi urmata. Un alt anunt de formare de partid vine din partea avocatului-parlamentar Daniel Fenechiu, acesta ne-a anuntat ca a demisionat din partidul fara membrii al lui D.Diaconescu si va intocmi noua formatiune politica. Monica Macovei, Sebastian Ghita, Nicusor Dan si Ioan Ghise sunt alti fauritori de partide. Acesti oameni si-au spus parerea in politica noastra, au actionat deja, faptele lor sunt simtite pe pielea oamenilor.

Da, vreau partide noi, cu oameni gata de sacrificiu, nu cu oameni gata sa ne sacrifice, asa cum au facut pana acum. Monica Macovei, aceasta basista care urla din toti bojogii ca in Romania a fost lovitura de stat in 2012, nu mai poate spune nimic nou politicii romanesti. Sebastian Ghita, un om cu probleme de imagine, nu va putea face un partid credibil. Ioan Ghise, are meritul de a-l fi infruntat pe Traian Basescu si atat.

Romania are nevoie de reforme in randul partidelor politice, nu putem face noi partide ca denumire cu membrii vechi, harsiti in rele. Trebuie sa avem noi formatiuni politice, nu ca denumire, ci ca ideologie, doctrina si dorinta de sacrificiu.
Oranduirile sociale de pana acum toate si-au spus cuvantul, toate au dat faliment. Noua Ordine Mondiala ce va fi adusa de marile corporatii transcontinentale, va face din oamenii de rand sclavii lor, iar din tarile ca Romania ,colonii unde se poate gasi forta de munca aproape gratis.

Si din acest motiv trebuie sa avem o noua clasa politica. Clasa politica de acum este falimentara, poporul trebuie sa-i traga clopotele, pentru a-i anunta decesul.

Pisoiul Chiorbete al familiei Baisescu
Pisoiul Chiorbete al familiei Baisescu

Sursa:

[1] carstea-ionel.blogspot.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Ionel Carstea