Emil Boc: Indiferent de rezultat…

Miercuri, 20 martie …

Deputatul Marius Pașcan: "FIDESZ…

Fidesz afară din PPE…

27 Martie: Scrisoare pentru Româ…

Miercuri, 27 martie …

Opoziția, disperată: "Moţiunea p…

"Moţiunea pe justiţi…

George Simion: "Cât de sigure su…

Prim-vicepreședinte…

20 Martie 1919: Consiliul Dirige…

Observând cum se pre…

Ceremonial militar și religios o…

Duminică, 17 martie …

George Mioc: "PLUS-ul domnului C…

" Spre deosebire de …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Filiala Noua Dreaptă Bucureşti a organizat luni 19 ianuarie pichetarea Ambasadei Republicii Moldova

Print Friendly, PDF & Email

Filiala Noua Dreapta Bucuresti a organizat luni 19 ianuarie pichetarea Ambasadei Republicii Moldova pentru a protesta fata de actiunile abuzive la care sunt supusi membrii Noii Drepte din Basarabia din partea organelor de politie si procuratura, in urma participarii la alegerile parlamentare din noiembrie 2014 pe lista unui partid unionist.

Filiala Noua Dreapta Bucuresti a organizat luni 19 ianuarie pichetarea Ambasadei Republicii Moldova pentru a protesta fata de actiunile abuzive la care sunt supusi membrii Noii Drepte din Basarabia din partea organelor de politie si procuratura, in urma participarii la alegerile parlamentare din noiembrie 2014 pe lista unui partid unionist.
Ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Excelenta Sa dl. Iurie Renita a ascultat nemultumirile exprimate de liderul Noii Drepte, domnul Tudor Ionescu, care a subliniat ca mentalitatile epocii Voronin trebuiesc definitiv ingropate si aceste abuzuri nu fac cinste celor care sustin ”cursul european” al Republicii Moldova.

Filiala Noua Dreaptă Bucureşti a organizat luni 19 ianuarie pichetarea Ambasadei Republicii Moldova

Liderul Noii Drepte a anuntat ca avocatul filialei Noua Dreapta Chisinau a initiat demersurile necesare pentru ca ”oamenii legii” care calca legea in picioare sa fie trasi la raspundere, avertizand totodata ca in cazul in care represiunile politice nu vor inceta, vor fi organizate proteste zilnice in fata ambasadelor Republicii Moldova din toata Europa.
http://www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=477

Toti cei care doresc sa trimita mesaje de solidaritate filialei Noua Dreapta Basarabia o pot face la adresa basarabia@nouadreapta.org

Mișcarea Național-Creștina Noua Dreapta aduce la cunoștința membrilor și societații civile despre noile cazuri de abuzuri ilegale din partea structurilor de forța a Republicii Moldova. Vineri, 19 decembrie, la orele 19.00, zeci de oameni, colaboratori ai poliției și procuraturii inarmați cu pistoale automate, au patruns in cladirea in care se afla sediul MNC-ND, unde au efectuat percheziții confiscand lucrurile personale ale persoanelor aflate in cladire, carți, steaguri, calculatoare și alte obiecte.

Cu toate ca ordinul de percheziție eliberat de Judecatoria Buicani a stabilit desfașurarea masurilor de perchiziție doar la sediul Mișcarii Național-Creștine, biroul 303, colaboratorii structurilor de forța depașind atribuțiile au intrat abuziv in birourile altor asociații aflate in aceeași cladire, confiscand calculatoare, laptopuri și alte obiecte personale. Probabil ca colaboratorii procuraturii nu au fost satisfacuți de faptul ca nu au putut gasi la sediul MNC-ND nici un obiect ilegal și in speranța de a gasi ceva au spart ușile altor asociații, unde la fel nu au gasit nici un obiect care ar putea fi cauza percheziției.

Intrebați de cauza percheziției, procurorul Railean Dumitru a relatat ca masura a fost efectuata in legatura cu cauza penala nr. 2014032689, pornita la 13.10.2014 in baza art. 346 din Codul Penal, pe faptul ca persoane neindentificate pina la moment de organul de urmarire penala pe parcursul anului 2014, avand scopul atițarii vrajbei, diferențieri și dezbinari naționale, etnice și rasiale, din motive de ura sociala au creat și distribuit prin intermediul mai multor rețele de socializare mesaje cu caracter extremist, orientate spre injosirea onoarei și demnitații naționale a evreilor și romilor.

La fel, procurorul care au efectuat masurile de percheziție a intrebat pe membrii MNC-ND daca exista anumite legaturi cu mișcarile ”Scutul Social” și ”Ocupai Pedofileai”.

In legatura cu aceasta, Mișcarea Național-Creștina Noua Dreapta aduce la cunoștința tuturor ca pe parcursul activitații sale nu a avut nici o tangența nici cu mișcarile sus menționate, nici nu a comis vreun act de ura interetnica.

Mai mult ca atat, MNC-ND fiind o organizație oficial inregistrata la Ministerul Justiției al Republicii Moldova și avand ca scop promovarea valorilor naționale și creștine ale neamului romanesc nu a comis nici o infracțiune administrativa sau penala pe parcursul tuturor anilor de activitate.

De aceea consideram masurile efectuate de organele de forța neintemeiate și ilegale, care au drept scop de a intimida activitatea organizațiilor național-unioniste din Republica Moldova.

Filiala Noua Dreaptă Bucureşti a organizat luni 19 ianuarie pichetarea Ambasadei Republicii Moldova, sursa imagine: nouadreapta.org

Filiala Noua Dreaptă Bucureşti a organizat luni 19 ianuarie pichetarea Ambasadei Republicii Moldova, sursa imagine: nouadreapta.org

Sursa:

[1] nouadreapta.org

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri