libris.ro

Șacalii așteaptă cu nerăbdare protestul de mâine

Șacalii așteaptă cu nerăbdare protestul de mâine

Unii șacali „politici”, care se află în țara noastră, precum și doi fugari aflați prin Germania, așteaptă cu nerăbdare protestul anunțat pentru ziua de duminică, ora 13.00, să-și pună în aplicare planurilor lor de distrugere a țării și să lanseze aici un Maidan asemănător celui din Ucraina, unde învingători vor fi alții, numai nu poporul.

Acțiunea de mâine pare să fi fost convocată de oameni de bună-credință, care vor să strige din nou în Piață – „Jos Comuniștii”, fără să mai arunce cu pietre și bucăți de metal în edificiile guvernamentale. Însă, de ei vor să beneficieze ceilalți, aflați pe alte baricade ale opoziției, printre care Țopii (PLR) și Dodon (PSRM). Trustul Jurnal deja a început o amplă campanie de informare a opiniei publice, că mâine sunt așteptați pe baricade, iar socialiștii deja gândesc cum să se infiltreze printre rândurile „protestatarilor pașnici”.

Șacalii așteaptă cu nerăbdare protestul de mâine

Nu-i înțeleg pe cei care au decis să se ducă mâine în PMAN. Acest loc este destinat pentru Adunări naționale, nu pentru proteste sângeroase. PMAN nu este locul unde te ascultă politicienii care au călcat strâmb. Protestul de mâine ar trebuie să fie la sediul partidului care a dezamăgit, nu în fața Casei Guvernului și nu în fața monumentului Domnitorului Ștefan cel Mare. Ori, sunt persoane care doresc să-i facă un cadou lui Ștefan cel Mare de „Ziua Unirii”, iar Țara Moldovei să intre într-un conflict din care să iasă învingătoare Rusia? Cine sunt de fapt cei care doresc să arunce cu pietre în favoarea celor care ne-au ocupat peste 200 de ani?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Să nu uităm că în Ucraina protestele tot au început cu mesajele pro-europene, însă de la aceste proteste s-a trecut rapid într-un război cu Rusia. Chiar astăzi teroriștii din Donețk înaintează spre un oraș ucrainean, venind cu pași rapizi spre teritoriul nostru. Se vrea același scenariu și la noi? Dacă da, atunci deja putem să facem lista celor care vor bate din palme dacă mâine se vor sparge capete pentru „integrarea europeană”.

Eu nu am de gând să ies în stradă. Nu am pentru ce și nici nu am chef să mă cert cu cineva. Am decis să nu cad pradă și de această obsesiilor unor politicieni. În 2009 am fost victimele lui Filat. A zis atunci că ne ducem în UE, însă uite că ne-a adus comuniștii la putere. Acum va fi invers – se va scanda tot pentru UE, însă vor avea de câștigat doar oamenii Rusiei.

La fel, nu am dorință să mă prezint la apelul de mâine îndemnat fiind de Țopi, sau de alți politicieni care nu sunt sinceri nici cu ei însăși. Mâine am de gând să fac altceva – voi face o plimbare prin parcul de alături și mă voi gândi la ziua care va veni peste 4 ani, când vor fi din nou alegeri și vor încasa pedeapsa adevărată și nesângeroasă toți care o merită. Votul este cea mai grea pedeapsă politică!

Stimați concetățeni, de la protestul de mâine până la „panglica lui Gheorghe” este un singur pas. Armata Rusiei e peste Nistru. Ajunge aici 1-2 ore, fără să fie împiedicați. Nu vă lăsați provocați!

Nota noastra: Tinem sa ne exprimam speranta ca la acest miting nu vor exista violente sau alte acte subversive care sa degenereze si sa agraveze si mai mult lucrurile in Republica Moldova. Daca nu este posibil un protest pasnic si civilizat atunci este mai bine ca violentele sa fie evitate si sa nu se accepte nici un fel de provocari.

Aici trebuie doar amintit cam ce „pregatiri” faceau cei de la Antifa in perioada din preajma alegerilor, atunci cand autoritatile din Republica Moldova le-au descoperit un intreg arsenal. Chiar nu se mai poate avea o exprimare libera si pasnica in Republica Moldova?

Nu stiu daca PMAN este cea mai potrivita locatie pentru asa ceva. Mai potrivit ar fi sa preluam exemplul germanilor si sa ne mobilizam cu mase foarte mari de oameni chiar pe Prut si de o parte si de alta a malurilor Prutului. Sa le aratam ca frontierele mentinute cu forta de catre niste tradatori de neam si de pe o parte si de pe cealalata a Prutului, nu mai pot fi mentinute artificial.

Protest în PMAN, duminică, ora 13:00 // NU, coaliției monstruoase!, sursa imagine: facebook.com/miscareaunionista
Protest în PMAN, duminică, ora 13:00 // NU, coaliției monstruoase!, sursa imagine: facebook.com/miscareaunionista

Sursa:

[1] gandrabur.net

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info