RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Șacalii așteaptă cu nerăbdare protestul de mâine

Print Friendly, PDF & Email

Unii șacali „politici”, care se află în țara noastră, precum și doi fugari aflați prin Germania, așteaptă cu nerăbdare protestul anunțat pentru ziua de duminică, ora 13.00, să-și pună în aplicare planurilor lor de distrugere a țării și să lanseze aici un Maidan asemănător celui din Ucraina, unde învingători vor fi alții, numai nu poporul.

Acțiunea de mâine pare să fi fost convocată de oameni de bună-credință, care vor să strige din nou în Piață – „Jos Comuniștii”, fără să mai arunce cu pietre și bucăți de metal în edificiile guvernamentale. Însă, de ei vor să beneficieze ceilalți, aflați pe alte baricade ale opoziției, printre care Țopii (PLR) și Dodon (PSRM). Trustul Jurnal deja a început o amplă campanie de informare a opiniei publice, că mâine sunt așteptați pe baricade, iar socialiștii deja gândesc cum să se infiltreze printre rândurile „protestatarilor pașnici”.

Șacalii așteaptă cu nerăbdare protestul de mâine

Nu-i înțeleg pe cei care au decis să se ducă mâine în PMAN. Acest loc este destinat pentru Adunări naționale, nu pentru proteste sângeroase. PMAN nu este locul unde te ascultă politicienii care au călcat strâmb. Protestul de mâine ar trebuie să fie la sediul partidului care a dezamăgit, nu în fața Casei Guvernului și nu în fața monumentului Domnitorului Ștefan cel Mare. Ori, sunt persoane care doresc să-i facă un cadou lui Ștefan cel Mare de „Ziua Unirii”, iar Țara Moldovei să intre într-un conflict din care să iasă învingătoare Rusia? Cine sunt de fapt cei care doresc să arunce cu pietre în favoarea celor care ne-au ocupat peste 200 de ani?

Să nu uităm că în Ucraina protestele tot au început cu mesajele pro-europene, însă de la aceste proteste s-a trecut rapid într-un război cu Rusia. Chiar astăzi teroriștii din Donețk înaintează spre un oraș ucrainean, venind cu pași rapizi spre teritoriul nostru. Se vrea același scenariu și la noi? Dacă da, atunci deja putem să facem lista celor care vor bate din palme dacă mâine se vor sparge capete pentru „integrarea europeană”.

Eu nu am de gând să ies în stradă. Nu am pentru ce și nici nu am chef să mă cert cu cineva. Am decis să nu cad pradă și de această obsesiilor unor politicieni. În 2009 am fost victimele lui Filat. A zis atunci că ne ducem în UE, însă uite că ne-a adus comuniștii la putere. Acum va fi invers – se va scanda tot pentru UE, însă vor avea de câștigat doar oamenii Rusiei.

La fel, nu am dorință să mă prezint la apelul de mâine îndemnat fiind de Țopi, sau de alți politicieni care nu sunt sinceri nici cu ei însăși. Mâine am de gând să fac altceva – voi face o plimbare prin parcul de alături și mă voi gândi la ziua care va veni peste 4 ani, când vor fi din nou alegeri și vor încasa pedeapsa adevărată și nesângeroasă toți care o merită. Votul este cea mai grea pedeapsă politică!

Stimați concetățeni, de la protestul de mâine până la „panglica lui Gheorghe” este un singur pas. Armata Rusiei e peste Nistru. Ajunge aici 1-2 ore, fără să fie împiedicați. Nu vă lăsați provocați!

Nota noastra: Tinem sa ne exprimam speranta ca la acest miting nu vor exista violente sau alte acte subversive care sa degenereze si sa agraveze si mai mult lucrurile in Republica Moldova. Daca nu este posibil un protest pasnic si civilizat atunci este mai bine ca violentele sa fie evitate si sa nu se accepte nici un fel de provocari.

Aici trebuie doar amintit cam ce “pregatiri” faceau cei de la Antifa in perioada din preajma alegerilor, atunci cand autoritatile din Republica Moldova le-au descoperit un intreg arsenal. Chiar nu se mai poate avea o exprimare libera si pasnica in Republica Moldova?

Nu stiu daca PMAN este cea mai potrivita locatie pentru asa ceva. Mai potrivit ar fi sa preluam exemplul germanilor si sa ne mobilizam cu mase foarte mari de oameni chiar pe Prut si de o parte si de alta a malurilor Prutului. Sa le aratam ca frontierele mentinute cu forta de catre niste tradatori de neam si de pe o parte si de pe cealalata a Prutului, nu mai pot fi mentinute artificial.

Protest în PMAN, duminică, ora 13:00 // NU, coaliției monstruoase!, sursa imagine: facebook.com/miscareaunionista

Protest în PMAN, duminică, ora 13:00 // NU, coaliției monstruoase!, sursa imagine: facebook.com/miscareaunionista

Sursa:

[1] gandrabur.net

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline