RSS

Ieșenii alături de Camelia Smica…

Acțiune de solidarit…

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

Acțiuni de solidaritate pe 8 și …

Pe 8 și 9 august a.c…

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

Un fost judecător: "Obligativita…

Fostul judecător Ton…

O țară în care pedofilii și viol…

Am înmărmurit în urm…

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

In satele ucrainiene a inceput “mobilizarea” barbatilor pentru a fi trimisi sa lupte contra separatistilor din est!

Print Friendly, PDF & Email

In satele ucrainiene a inceput “mobilizarea” barbatilor pentru a fi trimisi sa lupte contra separatistilor din est! Acestia refuza spunand ca mobilizarea e ilegala, Ucraina nefiind in razboi cu alta tara si sa fie trimisi politistii sa lupte acolo!

Rezistența impotriva noului val de mobilizare din Ucraina din partea ucrainenilor

Într-un sat din vestul Ucrainei, femeile sunt foarte determinate sa împiedice distribuirea ordineleor de mobilizare catre bărbații sau fii lor.

In satele ucrainiene a inceput “mobilizarea” barbatilor pentru a fi trimisi sa lupte contra separatistilor din est!

22 ianuarie – În satul Cheremhiv din regiunea Ivano-Frankivsk din vestul Ucrainei, există proteste in masă împotriva noului val de mobilizare, citeaza Navigator.

Cititi si : Românii din Ucraina au nevoie vitală de sprijinul Țării!

Rusia si-a folosit dreptul de veto pentru a bloca o rezolutie UN (sprijinita de “vest”) care condamna actiunile fortelor separatiste din Estul Ucrainei.

Potrivit canalului TV NTK, 30 proiecte de avize au fost trimise la autoritatile locale, dar consiliul local nu le poate distribui – femeile nu sunt dispuse sa renute la  protest și nu vor să lase soții și fiii lor sa mearga la război.

Potrivit locuitorilor satului, ei resping mobilizarea barbatilor, considerand ca țara nu este în război, și  au întrebat de ce poliția, procurorii și ofițerii Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) nu sunt trimisi ei primii in operațiunile antiteroriste .

In satele ukrainiene a inceput “mobilizarea” barbatilor pentru a fi trimis sa lupte contra separatistilor din est! Acestia refuza spunand ca mobilizarea e ilegala nefiind in razboi cu alta tara si sa fie trimisi politistii sa lupte acolo!

In satele ucrainiene a inceput “mobilizarea” barbatilor pentru a fi trimis sa lupte contra separatistilor din est! Acestia refuza spunand ca mobilizarea e ilegala nefiind in razboi cu alta tara si sa fie trimisi politistii sa lupte acolo!

Surse:

[1] lupuldacicblogg.wordpress.com

[2] georgevalah.wordpress.com

[3] russia-insider.comSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info