RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Test de creativitate SRI | Cât de greu este să treci de probele de angajare în Serviciul Român de Informaţii

Print Friendly, PDF & Email

Tinerii interesaţi de o carieră în Serviciul Român de Informaţii trebuie să treacă o serie de teste, care le vor verifica atât nivelul de cunoştinţe, cât mai ales aptitudinile specifice. Care sunt cerinţele şi ce teste trebuie să susţinute pentru a deveni ofiţer SRI.

În general, aspiranţii la o carieră în Serviciul Român de Informaţii sunt îndrumaţi să urmeze cursurile de licenţă şi de master organizate de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”. Varianta cea mai uşoară este să accezi în această structură doar pe baza studiilor superioare şi a experienţei în domenii de interes pentru securitatea naţională.

Atât unii dintre candidaţi, cât şi alţii vor trece însă prin testări riguroase, care le vor verifica nu numai nivelul de cunoştinţe, dar şi aptitudinile necesare unui ofiţer de informaţii.

Test de creativitate SRI | Cât de greu este să treci de probele de angajare în Serviciul Român de Informaţii

Testele de angajare la SRI la care sunt supuşi candidaţii sunt diverse, mergând de la cunoaşterea unei limbi străine, probe sportive şi medicale, până la testări psihologice complexe.

Test de creativitate SRI: ce implică Una dintre cele mai dificile probe, care cerne foarte mulţi candidaţi, constă în testele de creativitate. Acestea vizează transpunerea candidaţilor în scenarii contextuale diverse, posibil a fi întâlnite în viaţa cotidiană, care au scopul de a descoperi ce abilităţi de relaţionare au viitorii SRI-işti şi dacă se pot adapta situaţional-emoţional. Această probă nu necesită o pregătire de specialitate, iar rezultatul obţinut nu poate fi contestat.

Cititi intreg articolul pe www.nationalisti.ro

Test de creativitate SRI | Cât de greu este să treci de probele de angajare în Serviciul Român de Informaţii , sursa imagine: nationalisti.ro

Test de creativitate SRI | Cât de greu este să treci de probele de angajare în Serviciul Român de Informaţii , sursa imagine: nationalisti.ro

Sursa:

[1] nationalisti.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline