FOTO – Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni

O lunetistă în vârstă de 19 ani a fost arestată de curând în Donbas. Aceasta a fost identificată după ce a plasat pe rețelele sociale mai multe fotografii din timpul luptelor la care participa, relatează RStiri.Ro.

Tânăra din estul separatist al Ucrainei ar fi omorât cel puțin zece soldați ucraineni. „Ea primea fotografiile ofițerilor care trebuia să-i omoare”, spune o sursă a publicației citate.

Fiind reținută de autoritățile ucrainene, tânăra a recunoscut că, alături de alte câteva fete, s-a antrenat în unitățile militare din Krasnodar, oraș rusesc, fiind recrutată de FSB.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

FOTO – Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni

Din informațiile postate pe rețelele sociale, s-a constatat că fetele aveau cazarmă în căminul Universității Naționale Donețk.

Lunetista a recunoscut că până a fi capturată a reușit să folosească mitraliere RPK-74 și arme anti-tanc RPG-7.

FOTO - Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni, foto: Rstiri.ro
FOTO – Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni, foto: Rstiri.ro

Nota noastra: Acest incident mi-a adus aminte de povestile spuse iarna de catre bunicii mei cand stateam cu totii adunati si ne incalzeam langa foc. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, din cate povestesc batranii din Romania care au prins acele vremuri si le-au trait pe viu, detasamentele rusilor erau insotite si de foarte multe femei; femei care erau foarte bine instruite sa traga cu arma si care nu de putine ori erau ucigasi mai buni, mai eficienti decat barbatii.

FOTO - Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni
FOTO – Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni

De cand e lumea si pamantul se spune ca barbatii sunt partea agresiva si nemiloasa a umanitatii. Din cele povestite de catre batranii din Romania care au trait acele vremuri tragice se pare ca lucrurile nu stau chiar asa.

Rusoaicele, sau mai bine spus  femeile sovietice, pentru ca unele dintre ele erau departe de a fi de etnie rusa, s-au dovedit ca au mai mult sange rece si lipsa de mila si de umanitate decat compatriotii lor barbati. Ele au ramas in constiinta oamenilor din cateva sate din Moldova, oameni care pe atunci erau copii, ca niste adevrate monstruozitati ale naturii, ucigasi ai unor oameni fara aparare, deopotriva barbati, femei, batrani sau copii…

FOTO - Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni, foto: Rstiri.ro
FOTO – Lunetistă de 19 ani, Arestata pentru Executarea unor Soldati Ucrainieni, foto: Rstiri.ro

Sursa:

[1] www.Rstiri.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Activenews.ro: "România ar putea fi implicată în război (George Friedman, Stratfor)"

sâm ian. 31 , 2015
România ar putea ajunge să fie implicată în războiul ce se desfăşoară acum în estul Ucrainei, alături de Ţările Baltice, dar şi de multe alte ţări, susţine şeful Stratfor, George Friedman, citeaza  activenews.ro „Credeți într-un adevărat război între Rusia și una sau mai multe țări europene?„, a fost întrebat Friedman […]
Activenews.ro: "România ar putea fi implicată în război (George Friedman, Stratfor)"

Poate vă place și:

libris.ro