„Draghe” Facebook de ce nu suporti „la noi otonomistii”?

Se pare ca unul dintre „otonomistii” din Romania a cazut la datorie, asta cel putin macar in mediul virtual, fiindu-i suspendat contul de pe o retea de socializare, mediul unde isi transmitea pana acum cu succes toate ineptiile si aberatiile impreuna cu alti apostoli ai autonomiei, adepti fanatici ai federalizarii.

Este vorba despre Tudor Duică, unul dintre cei mai activi si vocali „otonomisti” din mediul virtual. Sacrificiul sau este plans cu lacrimi de crocodil bashkirian de catre unul dintre adeptii sai puternic indoctrinat:

„Atenție, Transilvania! Atenție, România!

Dragă Facebook! L-ai blocat pe Tudor Duică, spunând că trebuie să-i controlezi identitatea. Păi nu se vede că e cel real? Cine crezi că poate să fie omul, care are curajul să spună lucrurilor pe nume, dacă nu el, Tudor, prietenul nostru? Cine ar putea fi altul, decât el, cel care are atâtea postări despre reala istorie a Transilvaniei, a popoarelor, care locuiesc împreună de atâtea sute de ani? Pe cine poate deranja adevărul în asemenea hal, încât să ceară blocarea contului, chiar pentru câteva ore, sau poate o zi întreagă? Cine poate fi atât de josnic și speriat de adevăr? Sper, totuși, că nu e ceva definitiv, pentru că în acel caz, vorba aia: „nu se știe ca pământu’, din ce parte bate vântu’!”, plange cu siroaie de lacrimi de crocodil bashkirian, Vincze Zoltán

"Draghe" Facebook de ce nu suporti "la noi otonomistii"?
„Draghe” Facebook de ce nu suporti „la noi otonomistii”?

Nota noastra: De ce „draghe” Facebook nu iubesti nici tu „otonomistii”? In afara ca latra ca niste disperati toata ziua pana le curg balele pentru oricine le pomeneste de anularea efectelor tratatului de la Trianon si ca au mania de a desena macar cate cinci, sase harti noi pe zi de fiecare persoana cu ce te-au mai putut supara „draghe” Facebook?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net
"Draghe" Facebook de ce nu suporti "la noi otonomistii"?, Tudor Duica
„Draghe” Facebook de ce nu suporti „la noi otonomistii”?, Tudor Duica

Unul dintre cei care s-au mobilizat pentru a onora „sacrificiul” colegului de pe campul de lupta este Sabin Gherman. Priviti cum ii mobilizeaza pe ceilalti „sabino-ghermanisti” la lupta:

"Draghe" Facebook de ce nu suporti "la noi otonomistii"?, Sabin Gherman punand in miscare "otonomistii"
„Draghe” Facebook de ce nu suporti „la noi otonomistii”?, Sabin Gherman punand in miscare „otonomistii”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

O noua miscare tulbura linistea Europei: "Albania Naturală"

mar feb. 10 , 2015
Liderul mişcării Albania Naturală (Shqiperi Etnike), Koco Danaj, militeaza pentru o Albanie Mare,  fara minoritati: fara aromani, fara meglenoromani, fara sarbi, fara muntenegreni, fara macedoneni, fara greci, fara evrei, si fara tigani. Daca nu o sa se poata curata etnic toata Albania, atunci se vor uni toti albanezii, din toate […]
O noua miscare tulbura linistea Europei: "Albania Naturală", Koço Danaj

Poate vă place și:

libris.ro