20 Martie 1919: Consiliul Dirige…

Observând cum se pre…

Ceremonial militar și religios o…

Duminică, 17 martie …

George Mioc: "PLUS-ul domnului C…

" Spre deosebire de …

Buna Vestire la Valea Zălanului …

" Buna Vestire la Va…

Iohannis continuă să dezbine rom…

Câți români s-au pre…

Nem Autonomia! Proiectul celor d…

Două dintre comisiil…

INCALIFICABIL! Primar amendat pe…

Să auzi că în Români…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

“Draghe” Facebook de ce nu suporti “la noi otonomistii”?

Print Friendly, PDF & Email

Se pare ca unul dintre “otonomistii” din Romania a cazut la datorie, asta cel putin macar in mediul virtual, fiindu-i suspendat contul de pe o retea de socializare, mediul unde isi transmitea pana acum cu succes toate ineptiile si aberatiile impreuna cu alti apostoli ai autonomiei, adepti fanatici ai federalizarii.

Este vorba despre Tudor Duică, unul dintre cei mai activi si vocali “otonomisti” din mediul virtual. Sacrificiul sau este plans cu lacrimi de crocodil bashkirian de catre unul dintre adeptii sai puternic indoctrinat:

“Atenție, Transilvania! Atenție, România!

Dragă Facebook! L-ai blocat pe Tudor Duică, spunând că trebuie să-i controlezi identitatea. Păi nu se vede că e cel real? Cine crezi că poate să fie omul, care are curajul să spună lucrurilor pe nume, dacă nu el, Tudor, prietenul nostru? Cine ar putea fi altul, decât el, cel care are atâtea postări despre reala istorie a Transilvaniei, a popoarelor, care locuiesc împreună de atâtea sute de ani? Pe cine poate deranja adevărul în asemenea hal, încât să ceară blocarea contului, chiar pentru câteva ore, sau poate o zi întreagă? Cine poate fi atât de josnic și speriat de adevăr? Sper, totuși, că nu e ceva definitiv, pentru că în acel caz, vorba aia: “nu se știe ca pământu’, din ce parte bate vântu’!”, plange cu siroaie de lacrimi de crocodil bashkirian, Vincze Zoltán

"Draghe" Facebook de ce nu suporti "la noi otonomistii"?

“Draghe” Facebook de ce nu suporti “la noi otonomistii”?

Nota noastra: De ce “draghe” Facebook nu iubesti nici tu “otonomistii”? In afara ca latra ca niste disperati toata ziua pana le curg balele pentru oricine le pomeneste de anularea efectelor tratatului de la Trianon si ca au mania de a desena macar cate cinci, sase harti noi pe zi de fiecare persoana cu ce te-au mai putut supara “draghe” Facebook?

"Draghe" Facebook de ce nu suporti "la noi otonomistii"?, Tudor Duica

“Draghe” Facebook de ce nu suporti “la noi otonomistii”?, Tudor Duica

Unul dintre cei care s-au mobilizat pentru a onora “sacrificiul” colegului de pe campul de lupta este Sabin Gherman. Priviti cum ii mobilizeaza pe ceilalti “sabino-ghermanisti” la lupta:

"Draghe" Facebook de ce nu suporti "la noi otonomistii"?, Sabin Gherman punand in miscare "otonomistii"

“Draghe” Facebook de ce nu suporti “la noi otonomistii”?, Sabin Gherman punand in miscare “otonomistii”

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri