libris.ro

Inamicii Chişinăului

Inamicii Chişinăului

Este sarcina unui lider suveran să declare starea de necesitate în Chişinău pentru a lupta împotriva traficului de carne vie şi altor manifestări detestabile ale crimei organizate.

Este de la sine înţeles, dar este doar începutul. Chişinăul are însă şi inamici politici. Pentru a fi exacţi, sunt doi inamici majori care trebuie înlăturaţi din oraş: cadavrul descompus, urât mirositor al bolşevismului sovietic şi ameninţarea fatală a imperialismului uzurier neoliberal.

Partidele comuniste nu mai au loc în noul Chişinău. Marxismul este nepotrivit caracterului românesc, care este adevăratul spirit moldovenesc şi nu falsul „moldovenism”  pe care comuniştii pretind că-l sprijină. Şi nu numai datorită miilor de români pe care regimul sovietic i-a omorât se cuvine ca regimul comunist să dispară din Chişinău. Este şi pentru că marxiştii se înşeală pe ei înşişi atunci când cred că luptă cu puterea Mamonei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Critica marxistă a capitalismului este inutilă şi înşelătoare, pentru că ea include capitalul uzurier printre celelalte forme de „capital”, aşa cum ar fi inclusă cianura printre celelalte ingrediente ale unei salate. Este o diferenţă ca de la cer la pământ între economia productivă şi camătă. Marxismul este o tactică diversionistă, pentru că el atacă primul element în loc de cel de-al doilea. În felul acesta, marxiştii servesc băncilor, chiar dacă nu-şi dau seama de lucrul acesta.

Inamicii Chişinăului

Instituţiile soroşiste de asemenea nu-şi au locul în noul Chişinău. Soros, cămătarul criminal, atacă Estul Europei, perverteşte mass-media şi sistemul educativ în practic întregul spaţiu larg dintre Berlin şi Moscova. Ideologia sa este o combinaţie de stângism în ce priveşte politicile sociale şi capitalism uzurier şi-i îndoctrinează pe tinerii români cu agenda homosexuală, cu minciuna că ţiganii sunt egali din punct de vedere cultural cu românii, cu dispreţul pentru tradiţia românească şi alte otrăvuri sinistre.

Acest neisprăvit este cel mai nociv om care poate exista în lume azi şi oricine, chiar şi diavolul în persoană, este preferabil lui Soros. Să nu lăsăm ca revoluţia naţionalistă din Chişinău să devină o altă „revoluţie colorată”, făcută să înlocuiască tradiţionalismul cu camăta şi decadenţa.

Românii nu-şi doresc „societatea deschisă” propăvăduită de Soros, a cărui sferă de influenţă economică în teritoriile româneşti batjocoreşte mormântul lui Eminescu. Noul Chişinău trebuie să fie o nouă şi castă societate, nu una a „deschiderii” picioarelor.

Lojele masonice nu-şi au locul în noul Chişinău. Dr. Nicolae Paulescu a expus agenda anticreştină a Masoneriei, iar Corneliu Codreanu şi-a dat efectiv viaţa pentru ca ea să fie alungată din România. Masoneria a fost responsabilă pentru uciderea eroului Codreanu, şi poate că a fost chiar în spatele morţii suspecte a lui Eminescu.

De la începuturile dezvoltării ei în partea a doua a secolului al XVII-lea şi de la fondarea ei oficială în prima parte a secolului al XVIII-lea, Masoneria a fost mereu un cult anticreştin şi kabalist care a servit interesele băncilor internaţionale. Masoneria a iniţiat Revoluţia Franceză şi idealurile sale nocive, despre care Eminescu credea că nu-şi au locul în societatea românească. Nici azi nu au un astfel de loc.

Inamicii Chişinăului, foto: www.estica.eu
Inamicii Chişinăului, foto: www.estica.eu

Sursa:

[1] www.estica.eu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info