Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

Dan Andronic: "LĂSAȚI-O pe Koves…

"Laura Codruța Koves…

Cine ne tot cer cedarea suverani…

"Șef al contraspiona…

O nouă publicație patriotică în …

Într-o vreme în care…

Deputatul PNL Daniel Gheorghe: D…

Cazul discriminării …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Propaganda rusească este considerată componentă a noului război de tip hibrid

Print Friendly, PDF & Email

În cazul conflictului ruso-ucrainean, comunitatea mondială s-a confruntat cu un nou tip de agresiune – așa-numitul război hibrid. Toată lumea arată dovezi despre finanțarea și înarmarea de către Russia a insurgenților din sud-estul Ucrainei.

Cu ajutorul lor se efectuează operațiuni militare,  se organizează provocări, diversiuni, atacuri teroriste pe teritoriul Ucrainei, distrugerea infrastructurii, a economiei, sau se ucid civili. Rusia este preocupată  numai de distrugere și de haos. Între timp, Kremlinul neagă complet implicarea sa în conflictul din Ucraina, descriindu-l ca  pe un conflict intern sau război civil.

Propaganda rusească este considerată componentă a noului război de tip hibrid

[tp_product id=”206623474″ feed=”3744″]
Unul dintre cele mai importante elemente ale războiului hibrid este războiul informațiilor. Cetățenii din Crimeea, din sud-estul Ucrainei au devenit deja victime ale propagandei mincinoase și cinice ale mass-mediei rusești.

Mass media reprezintă o armă puternică atunci când este vorba de războiul informațional.

În războiul inopinat din Ucraina, mass-media rusă – televiziunile și emisiunile radio promoveaza rezolvarea si găsirea de soluții pentru o mulțime de misiuni militare. Blietzkrieg-ul  implementat în Crimeea cu sprijinul populației de limbă rusă, care a fost influențat în mod adecvat de către propaganda rusă poate servi drept un exemplu.

În Rusia de astăzi practic nu mai există mass media independentă. Totul este controlat de către autorități și s-a reinstaurat o poliție politică ingrozitoare.

Propaganda rusească și în general mass media rusească reprezintă deja o amenințare pentru securitatea Europei. Eficiența propagandei mass mediei rusești din Ucraina a dovedit acest lucru din plin.

DE CE LIPSESTE RUSIA DIN TEORIILE CONSPIRATIONISTE?

DE CE LIPSESTE RUSIA DIN TEORIILE CONSPIRATIONISTE?

Sursa:

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc [1] ireport.cnn.com

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Costum popular, femei, marimea XL

Inline
Inline