libris.ro

Presiunile activiştilor gay şi cenzura au făcut ca tirajul cărţii Faţa nevăzută a homosexualităţii să se epuizeze în timp record

Presiunile activiştilor gay şi cenzura au făcut ca tirajul cărţii Faţa nevăzută a homosexualităţii să se epuizeze în timp record

Tirajul cartiiFata nevazuta a homosexualitatii, scrisa de Virgiliu Gheorghe si Andrei Dîrlău, s-a epuizat la Libraria Sophia în nici 24 de ore de la lansare, conform activenews.ro

Scandalul și presiunile pe care le-au facut in ultimul timp activiștii gay, cat și cenzura au facut sa creasca interesul pentru aceasta carte, dovada stand și faptul ca tirajul carții s-a epuizat intr-un timp record. Pe unele site-uri cartea mai este inca disponibila dar doar la cerere.

„Cartea, printr-o minutioasa documentare, scoate la iveala adevaruri stiintifice care arunca in aer intreg edificiul ideologic pe care se sprijina propaganda homosexualitatii astazi”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Presiunile activistilor gay si cenzura au facut ca tirajul cartii Fata nevazuta a homosexualitatii sa se epuizeze in timp record

Conferinta „Tulburarea identitatii de gen si viitorul omenirii” a avut loc, totusi, miercuri 19 februarie sala de conferinte a Hotelului Siqua din Bucureşti. La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, înghesuite într-o sală de 50 de locuri, inclusiv persoane homosexuale.

De remarcat este ca initial, organizatorii au cerut acordul Universitatii Bucuresti pentru ca evenimentul sa aiba loc in Aula Facultatii de Drept, dar au fost refuzati fara a li se oferi o motivatie.

A urmat apoi Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, dar la presiunile activistilor pro-homosexualitate, Ministerul Tineretului si Sportului a interzis in ultima clipa aceasta dezbatere.

Presiunile activiştilor gay şi cenzura au făcut ca tirajul cărţii Faţa nevăzută a homosexualităţii să se epuizeze în timp record

Presiunile activiştilor gay şi cenzura au făcut ca tirajul cărţii Faţa nevăzută a homosexualităţii să se epuizeze în timp record.

Surse:

[1] activenews.ro

[2] www.cuvantul-ortodox.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info