Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

Dan Andronic: "LĂSAȚI-O pe Koves…

"Laura Codruța Koves…

Cine ne tot cer cedarea suverani…

"Șef al contraspiona…

O nouă publicație patriotică în …

Într-o vreme în care…

Deputatul PNL Daniel Gheorghe: D…

Cazul discriminării …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Scandal interetnic în satul Coștei din Serbia, localitate populată aproape în totalitate numai de români

Print Friendly, PDF & Email

Satul Coștei, din Serbia, este o localitate aflată în imediata apropiere a frontierei cu România și este populat aproape în exclusivitate de români. Așezarea este plină de oameni harnici, veseli la petreceri și bine dispuși când este vorba despre discuții legate de tradiții, origini, istorie, cultura, arta, folclor, etc

De curând însă, a fost un scandal la Coștei pe care unii localnici chiar l-au numit un scandal monstru. Un localnic român a tras cu arma de foc în preajma caselor a mai multor localnici rromi din aceeași localitate, iar unui localnic de etnie maghiara i-a omorât toți câinii. Tot în timpul acelor evenimente săteanul de etnie maghiara a fost rănit la o mână, fiind împușcat de către localnicul român.

Scandal interetnic în satul Coștei din Serbia, localitate populată aproape în totalitate numai de români

Motivul supărării românului - Asta a facut unul dintre ei si celalalt ii datoreaza 3000 de Euro......

Motivul supărării românului – Asta a facut unul dintre ei si celalalt ii datoreaza 3000 de Euro……

Priviți imaginea de mai sus. Acesta este unul dintre motivele supărarii românului, vandalizarea unui imobil de catre unul dintre cei doi adversari pe care românul a încercat să le dea câte o lecție, iar celălalt se pare că i-ar fi datorat o sumă de 3000 de Euro. După intervenția polițiștilor din Vârșeț, s-a găsit un adevărat arsenal de muniție la unul din domiciliile românului.

Satul Coștei din Serbia, populat aproape în exclusivitate de către români

Satul Coștei din Serbia, populat aproape în exclusivitate de către români

Aflând de pățania românului din Serbia, un alt român din secuime (?)  l-a rugat mai în glumă, mai în serios să vină să facă “puțină ordine” și în Timiș, Harghita și Covasna. Partea hazlie este că s-a auzit de defrișarile din secuime până și în Serbia!

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc
Aflând de pățania românului din Serbia, un alt român din secuime l-a rugat mai în glumă, mai în serios să vină să facă "puțină ordine" și în Timiș, Harghita și Covasna.

Aflând de pățania românului din Serbia, un alt român din secuime l-a rugat mai în glumă, mai în serios să vină să facă “puțină ordine” și în Timiș, Harghita și Covasna.

Scandal în satul Coștei din Serbia, localitate populată aproape în totalitate numai de români

Scandal în satul Coștei din Serbia, localitate populată aproape în totalitate numai de români

 

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Costum popular, femei, marimea XL

Inline
Inline