RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Print Friendly, PDF & Email

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă.

Un portal “educațional” din Pakistan a publicat un material despre Dragobetele sărbătorit de către vecinii din Bulgaria din orașul Yambol. Titlul articolului cu pricina este “Orașul Yambol din Bulgaria sărbătorește Dragobetele în costumele tradiționale”, iar sub acesta este așezată o imagine care într-adevăr pare a fi din orașul Yambol din Bulgaria în descrierea sa stă scris:

Bucharest (Hungary) : People from Yambol city of Bulgaria wearing traditional outfits attend an event to celebrate ‘Dragobetele’, the Romanian ancient Valentine’s day at The Village Museum’ here on Sunday. Romanian “Dragobetele’ will be celebrated on Feb 24. People believe that birds choose their partner on this day. -AFP”

“București (Ungaria) : Oamenii din orașul Yambol din Bulgaria au purtat costume tradiționale pentru a sărbători ‘Dragobetele’, o veche zi a sfântului Valentin în stil românesc la Muzeului Satului ce va avea loc duminică. ‘Dragobetele’ românesc va fi sărbătorit pe 24 februarie. Oamenii cred că păsările își vor alege perechea în această zi.”

Înainte totuși de a-i acuza pe pakistanezi de lipsă de profesionalism și de lipsă totală de cunoștințe de geografie un mic amănunt ne-a sărit foarte repede în ochi : în scurta descriere a imaginii stă scris AFP. Să fie vorba oare de Agence France-Presse (AFP)?

Noul "Radio Erevan" s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Am descoperit ca scurta descriere care insotea acea imagine poate fi regăsită și pe gettyimages.com un site specializat unde fotografii iși pot vinde creațiile lor. Cum de s-a putut ajunge la un  asemenea gulaș informațional numai cel care a făcut respectiva descriere ne poate spune, o descriere de altfel care după cum se vede este și ea ușor deformată în forma ei finală.

Noul "Radio Erevan" s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă, imagine - etaleem.net

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă, imagine – etaleem.net

Sursa:

[1] etaleem.net


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline