RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Print Friendly, PDF & Email

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă.

Un portal “educațional” din Pakistan a publicat un material despre Dragobetele sărbătorit de către vecinii din Bulgaria din orașul Yambol. Titlul articolului cu pricina este “Orașul Yambol din Bulgaria sărbătorește Dragobetele în costumele tradiționale”, iar sub acesta este așezată o imagine care într-adevăr pare a fi din orașul Yambol din Bulgaria în descrierea sa stă scris:

Bucharest (Hungary) : People from Yambol city of Bulgaria wearing traditional outfits attend an event to celebrate ‘Dragobetele’, the Romanian ancient Valentine’s day at The Village Museum’ here on Sunday. Romanian “Dragobetele’ will be celebrated on Feb 24. People believe that birds choose their partner on this day. -AFP”

“București (Ungaria) : Oamenii din orașul Yambol din Bulgaria au purtat costume tradiționale pentru a sărbători ‘Dragobetele’, o veche zi a sfântului Valentin în stil românesc la Muzeului Satului ce va avea loc duminică. ‘Dragobetele’ românesc va fi sărbătorit pe 24 februarie. Oamenii cred că păsările își vor alege perechea în această zi.”

Înainte totuși de a-i acuza pe pakistanezi de lipsă de profesionalism și de lipsă totală de cunoștințe de geografie un mic amănunt ne-a sărit foarte repede în ochi : în scurta descriere a imaginii stă scris AFP. Să fie vorba oare de Agence France-Presse (AFP)?

Noul "Radio Erevan" s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă

Am descoperit ca scurta descriere care insotea acea imagine poate fi regăsită și pe gettyimages.com un site specializat unde fotografii iși pot vinde creațiile lor. Cum de s-a putut ajunge la un  asemenea gulaș informațional numai cel care a făcut respectiva descriere ne poate spune, o descriere de altfel care după cum se vede este și ea ușor deformată în forma ei finală.

Noul "Radio Erevan" s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă, imagine - etaleem.net

Noul “Radio Erevan” s-a mutat în Pakistan. Gulaș informațional, tocăniță de gazetă, imagine – etaleem.net

Sursa:

[1] etaleem.net

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline