Soldatii sovietici “eliberatori” si violurile in masa. Gandacii de Colorado violatori!

Terifianta poveste a celui mai mare viol din istorie

 Dupa ce Armata Rosie a invadat tarile aliate din Europa, Berlinul a ramas un oras distrus, plin de ruine, dar si de barbati, fiind locuit de 2,7 milioane de persoane, dintre care 2 milioane erau femei.

Nu este de mirare, astfel, ca teama fata de atacurile de natura sexuala a crescut considerabil in randul populatiei feminine din capitala Germaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

De aceea, multe femei alegeau sa se sinucida sau sa le fie prescrise otravuri pentru a muri mai usor.

Soldatii sovietici “eliberatori” si violurile in masa. Gandacii de Colorado violatori!

Soldatii Armatei Rosii au avut, in acest sens, intrare libera in ruinatul Berlin.

https://youtube.com/watch?v=P2bCCHKzDEQ

Ei au avut “ocazia” de a-si satisface orice perversiune sexuala: au violat femei insarcinate sau care abia au nascut, tinere adolescente si chiar fetite din orfelinate, scrie a1.ro.

Nu se stie exact cate femei au fost violate si torturate sexual de catre acesti “bravi” soldati, insa statisticile estimeaza ca au fost 100 de mii doar in Berlin, cu varste curpinse intre 10 si 70 de ani.

Majoritatea atacurilor au fost comise în zona de ocupație sovietică; estimări ale numărului de femei germane violate de soldații sovietici au variat până la 2 milioane.

Pe 24 martie 1945, o femeie in varsta de 50 de ani a raportat autoritatilor ca nepoata ei, care avea doar 15 ani, a fost violata de 7 ori, iar o alta nepoata de 15 ori.

Conform istoricului William Hitchcock, în multe cazuri, femeile au fost victime ale violurilor repetate, unele chiar si de 60-70 de ori.

Decesele persoanelor de sex feminin care au avut legătură cu violuri în Germania, sunt în general estimate la 240.000. Antony Beevor o descrie situatia ca fiind “cel mai mare fenomen de viol în masă din istorie”, și a ajuns la concluzia că cel puțin 1,4 milioane de femei au fost violate în Prusia de Est, Pomerania și Silezia. Potrivit faptelor povestite de către Natalya Gesse, soldații ruși au violat femei germane cu vârste cuprinse între opt şi optzeci de ani. Femeile de origine rusă nu au fost cruțate nici ele.

Fiind ingrijorate, autoritatile le-au trimis pe femeile vizate la adapost, intr-o catedrala.

Insa trupele sovietice au reusit sa intre si acolo.

Astfel, au chinuit zeci de femei si fete si le-au supus la lucruri greu de imaginat.

Pastorul, care a fost obligat sa priveasca orgiile, a spus ca au fost violate si fetite de opt ani, iar baietii care incercau sa isi salveze mamele erau impuscati sub ochii tuturor.

Insa, surprinzator, nu toti violatorii purtau steaua rosie. Conform declaratiilor martorilor, in mare parte pastori si preoti, printre acestia se aflau si americani si britanici.

https://youtube.com/watch?v=feieP1xxeRk

Soldaţii sovietici “eliberatori” şi violurile in masă. Gândacii de Colorado violatori!, foto : cersipamantromanesc.wordpress.com
Soldaţii sovietici “eliberatori” şi violurile in masă. Gândacii de Colorado violatori!, foto : cersipamantromanesc.wordpress.com

Sursa:

[1] cersipamantromanesc.wordpress.com, cultural.bzi.ro ; / Dr. Austin J. App, “Ravishing the Women of Conquered Europe”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

4 thoughts on “Soldatii sovietici “eliberatori” si violurile in masa. Gandacii de Colorado violatori!

  1. Ei au salvat omenirea de fascism. Primii au fost hitleriştii care au violat peste 10.000.000 de femei sovietice (cca 500.000 de copii s-au născut)şi au distrus sate şi oraşe. Corect ar fi trebuit ca şi sovietici să distrugă Germania, nu doar violuri ca americanii în Franţa.

    1. Nici armata germana ,nici cea romana nu au comis violuri,dobitoc mincinos ce esti ! Cei ce comiteau asta erau judecati pt.dezonorarea uniformei purtate si impuscati pe loc.Cazuri sporadice.In west,violuri in massa trupele colonial si in mica masura americanii.Spre onoarea lor britanicii nu.

  2. Daca va angajati sa discutati un asemenea subiect, faceti-o profesional, nu doar manati de dorinta de a ponegri. Comportamnet barbar au avut si armatele anglo-americane, nu doar armata sovietica. Cand aduceti acuzatii de o asemenea gravitate, aduceti si datele necesare s-au trimiteri la date care trateaza aceasta problema. Spre stinta voastra, in Franta anglo-americanii nu s-a u jenat sa violeze femei franceze.
    https://www.les-crises.fr/la-fabrique-du-cretin-defaite-nazis/

    1. Arhanghelul dracilor! Se vede ca esti rus, adica raul absolut ! Asta sunt rusii, ca sa stii ce parere avem despre tine!Alabama kid are dreptate, cunoaste faptele. Tatal meu a luptat, fortat, alaturi de trupele rusesti pentru ca a avut ghinionul sa fie inrolat in praejma “intoarcerii armelor”. Ti se face parul maciuca auzind relatarile despre comportamentul viermilor de la rasarit! Orice-ar face , rusii raman viermi si-l au egal numai pe fostul lor prieten, viermele Adolf! Schimba-ti numele ! Arhanghelul, prin definitie, e un aparator al dreptatii. Tu dai impresia, prin numele ales, ca exista si arhangheli ai…injustitiei! Vezi ca rad si gainile!

Lasă un răspuns

Next Post

Lovitură grea pe care este pe cale s-o încaseze UDMR! Doamne ajută!

joi feb. 26 , 2015
UDMR a acuzat PSD și PNL că au ajuns la un consens în urma căruia se va ajunge la dispariția partidelor mici de pe scena politică. Atât PNL cât și PSD au susținut în Comisia de Cod Electoral propunerea conform căreia să se poată înființa un partid politic de către un […]
Lovitură grea pe care este pe cale s-o încaseze UDMR! Doamne ajută!

Poate vă place și:

libris.ro