Ambasada SUA la București are al…

Ceea ce se ni se înf…

Liviu Pleșoianu solicită expulza…

Reacția ambasadei SU…

Atacul de la Berna din 14-16 feb…

La mijlocul lunii fe…

Pericolul unui asa zis manual de…

Adevăratul pericol d…

Și primarul UDMR-ist din Satu Ma…

După ce primarul UDM…

Carmen Iohannis, audiată în secr…

Justiția în sus, Jus…

Direcționarea banilor publici de…

Una dintre cele mai …

Renate Weber: "Macovei a mințit …

Europarlamentarul ro…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Declinul demografic al românilor – o perspectivă sumbră a unei Românii care moare

Print Friendly, PDF & Email

“Declinul populatiei indigene in intreaga Europa este “inevitabila”, in “doua sau trei generatii, europenii vor devenii o minoritate in Europa”, Veniamin Popov

In România, problema demografica a romanilor si cea a emigrarii ar trebui sa fie primele obiectivele strategice de rezolvat pe listele guvernelor care se tot succed, pentru ca in ritmul actual, in România se va crea un dezechilibru greu de oprit sau ameliorat, intre cetatenii romani si cetatenii de etnie roma si acest lucru este o consecinta a faptului ca femeile rome (ma refer la aceasta categorie, deoarece pana in prezent, nu s-a reusit integrarea lor in societatea de astazi) au mai multi copii decat femeile românce. Acest dezechilibru va afecta toate domeniile de activitate ale statului român.

Declinul demografic al românilor – o perspectivă sumbră a unei Românii care moare

Fara un numar suficient de tineri români educati, dar cu un numar prea mare de tineri needucati, care sunt in special de etnie roma, statul român va avea in mai putin de 30 de ani un deficit pe piata de munca in toate sectoarele ei.
De multe ori am constat ca sunt persoane, (in special cele de etnie roma), care nu si-au declarat deloc veniturile, ba mai mult au averi si de multe ori nici nu platesc impozite si taxe, dar au cel putin 3 sau 4 copii/familie si ca un paradox si cetatenii de etnie romă(si nu numai), care nu au deloc venituri (nici macar neoficiale), au acelasi numar de copii (in medie 3-4 copii/familie), pe cand familiile de români, care au o oarecare stabilitate financiara, platesc taxe si impozite au in medie unul sau doi copii / familie, rar numarul lor este mai mare cu un copil.
In cazul celor fara posibilitati financiare, indiferent de etnie, educatia isi spune cuvantul, fie el roman, rom sau maghiar, daca nu este educat, v-a lua decizii gresite care ii afecteaza pe toti cei din jur.
Aceste constatari, trag un semnal de alarma pentru ceea ce se poate intampla intr-un viitor nu foarte indepartat si anume: o explozie demografica, in special a romilor needucati si o implozie demografica a romanilor, celor educati.
Acest fenomen va atrage de la sine numeroase consecinte negative:
– lipsa fortei de munca in sectoare vitale, ce va atrage o o subdezvoltare a statului roman in sectoarele esentiale functionarii corecte ale unui stat: sanatate, cercetare, energie, aparare, agricultura etc.
– infractiuni: neplata datoriilor la stat, furturi, omoruri s.a.
Guvernul ar trebui sa interzica, persoanelor care nu au venituri oficiale, mai mult de un copil/ familie si sa incurajeze familiile de români sa aibe mai multi copii, prin sprinjin financiar si prin programe gen: “prima casa”.
Ca si o remarca, daca tot se doreste exploatarea resurselor României: un stat care isi vinde aurul pe niste hârtii, nu este cu nimic mai presus fata de un popor fost-nomad needucat.
Criss C.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Incaltaminte din colectia noua pentru barbati

Inline
Inline