Proiect legislativ: Autonomie pentru unguri in Marea Neagra!

Proiectul legislativ propune sa le facem „ungurenilor” din centrul tarii o insula artificiala in Marea Neagra si acolo sa aiba exact atata autonomie cat le pofteste sufletelul lor! Pentru Romania ar fi cu mult mai ieftina aceasta alternativa si asa am scapa si de o napasta care contribuie si ea de peste doua decenii si jumatatea la degringolada si bunul mers a lucrurilor din aceasta tara. In plus, va fi atat de linisteeee….

Insula artificiala va urma sa poarte denumirea oficiala de „Tinutul secuiesc”, iar administratia acestei insule va fi complet autonoma din toate punctele de vedere fata de Romania. Maghiarii si maghiarizatii vor putea afisa aici in voie orice steag le trece prin cap si vor putea ridica statui oricarui criminal de copii, femei si batrani pe care i-a cunoscut istoria Europei si a Asiei.

Insula va fi amplasata in asa fel incat locuitorii sai sa poata ajunge in cel mai scurt timp la Ialta in Crimeea, la statuia lui Stalin, pentru a lua „lumina”. Tinand cont ca in Dubai s-a dovedit deja ca s-a putut construi cu succes Insula artificială Palm Jumeirah, nu vedem nici un impediment pentru a nu putea construi o insula artificiala si pentru a satisface nevoia de „a se sparge liberi” ( nu stiu daca asta este cea mai potrivita traducere pentru „break free”) a autonomistilor maghiari si maghiarizati.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Noi consideram ca este o initiativa binevenita si speram ca senatorii si deputatii care au votat impotriva proiectului de lege ce interzice miscarile secesioniste de aceasta data sa fie de acord cu acest proiect legislativ si ca acesta sa devina legea prin care se va acorda ungurilor autonomie in Marea Neagra!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare.

Proiect legislativ: Autonomie pentru unguri in Marea Neagra!
Proiect legislativ: Autonomie pentru unguri in Marea Neagra!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Inca o marturie clara despre ce a fost pe 22 decembrie 1989 in fața CC al PCR

sâm mart. 7 , 2015
Inca o marturie clara despre ce a fost pe 22 decembrie in fața CC al PCR.Un mesaj primit din Germania, de la un fost student, il descopar cu intarziere. Se ratacise, dar nu s-a pierdut. Ar fi fost pacat.Mesajul, un comentariu la cateva texte aparute pe site, despre „evenimentele din […]
Lovitura de stat din 1989 confirmata! Ceausescu a fost batut si urcat cu forta in elicopter ca sa para ca voia sa fuga

Poate vă place și:

libris.ro