RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Proiect legislativ: Autonomie pentru unguri in Marea Neagra!

Print Friendly, PDF & Email

Proiectul legislativ propune sa le facem “ungurenilor” din centrul tarii o insula artificiala in Marea Neagra si acolo sa aiba exact atata autonomie cat le pofteste sufletelul lor! Pentru Romania ar fi cu mult mai ieftina aceasta alternativa si asa am scapa si de o napasta care contribuie si ea de peste doua decenii si jumatatea la degringolada si bunul mers a lucrurilor din aceasta tara. In plus, va fi atat de linisteeee….

Insula artificiala va urma sa poarte denumirea oficiala de “Tinutul secuiesc”, iar administratia acestei insule va fi complet autonoma din toate punctele de vedere fata de Romania. Maghiarii si maghiarizatii vor putea afisa aici in voie orice steag le trece prin cap si vor putea ridica statui oricarui criminal de copii, femei si batrani pe care i-a cunoscut istoria Europei si a Asiei.

Insula va fi amplasata in asa fel incat locuitorii sai sa poata ajunge in cel mai scurt timp la Ialta in Crimeea, la statuia lui Stalin, pentru a lua “lumina”. Tinand cont ca in Dubai s-a dovedit deja ca s-a putut construi cu succes Insula artificială Palm Jumeirah, nu vedem nici un impediment pentru a nu putea construi o insula artificiala si pentru a satisface nevoia de “a se sparge liberi” ( nu stiu daca asta este cea mai potrivita traducere pentru “break free”) a autonomistilor maghiari si maghiarizati.

Noi consideram ca este o initiativa binevenita si speram ca senatorii si deputatii care au votat impotriva proiectului de lege ce interzice miscarile secesioniste de aceasta data sa fie de acord cu acest proiect legislativ si ca acesta sa devina legea prin care se va acorda ungurilor autonomie in Marea Neagra!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare.

Proiect legislativ: Autonomie pentru unguri in Marea Neagra!

Proiect legislativ: Autonomie pentru unguri in Marea Neagra!

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline