libris.ro

Marirea si decaderea lui Marian Vanghelie

Marirea si decaderea lui Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a fost saltat din patul iubitei sale, Oana Niculescu Mizil, si dus acasa cu mascatii pentru perchezitii. Vanghelie, eternul primar de la Sectorul 5, este suspectat ca ar fi luat o mita de 2 milioane de euro, dintr-o afacere cu o firma care a modernizat unitati de invatamant. Vanghelie ar fi perceput comisioane de 20 la suta din contractele pe care le acorda.

Marirea si decaderea lui Marian Vanghelie

In afacere este bagata si Oana Niculescu Mizil, care ar fi desfasurat activitati comerciale incompatibile cu calitatea de deputat. Ancheta DNA se refera la perioada 2007-214 si este de abia la inceput. Nu ar fi deloc exclus ca, dupa audierea sa la DNA, Vanghelie sa se procopseasca cu o retinere pentru 24 de ore si, ulterior, cu un mandat de arestare preventiva.

Pai in momentul cand acest individ nu a putut justifica un milion de dolari din averea personala, nu era clar ca este un llegalist de clasa? Vanghelie este cel care a adus o multime de voturi PSD cu celebrele sale Vanghelioane, dar si cu petrecerile date in cinstea profesorilor, unde se lasa nu numai cu mancare si bautura din belsug, ci si cu cadouri consistente, cum ar fi telefoanele mobile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Gurile rele spun ca Vanghelie ar fi fost si adevaratul proprietar al defunctei televiziuni OTV, Dan Diaconescu fiind doar un pion acolo si nu un manager real.

Si acest Vanghelie, dupa ce a fost exclus din PSD, a pozat intr-un fel de cavaler al dreptatii si moralitatii. I-a amenintat pe liderii PSD, a inceput sa dea din casa, a facut dezvaluri despre Ponta si Dragnea, a parut ca rupe gura targului. Opozitia l-a luat in brate si au inceput, impreuna, sa viseze cai verzi pe pereti. Cum vor face Geoana si

Vanghelie un nou partid de stanga, cum vor lua ei zeci de parlamentari de la PSD si cum vor ajunge sa aiba majoritate in Parlament cu aceiasi smecheri dati la spalat si apretat, gata sa jure ca nu vor mai pune botul la borcanul cu miere.

Planurile liberalilor s-au cam dus de rapa. Partidul Geoana-Vanghelie s-a nascut mort, iar promisiunile lui Vanghelie s-au fasait. Marean se pregateste sa mearga in arest, iar cei care erau gata sa mearga pe mana lui o iau la sanatoasa, fiind gata sa jure ca nici nu l-au cunoscut vreodata. De parca fara aceasta ancheta a DNA nu se stia cine este Vanghelie si cate parale face.

Răscrucea

Vanghelie - Ponta s-a umilit la Basescu pentru a primi postul de ministru al justitiei!
Vanghelie – Ponta s-a umilit la Basescu pentru a primi postul de ministru al justitiei!

Sursa: [1] Răscrucea

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info