Teama UDMR-ului de a nu trece pragul electoral de 5% este motivul pentru care legea prin care romanii din afara granitelor puteau obtine cetatenia mai usor a fost respinsa!

Asa cum multi au suspectat de la bun inceput, UDMR-ul este intr-adevar motivul adevarat pentru care  legea prin care romanii din afara granitelor puteau obtine cetatenia mai usor a fost respinsa!

Vanzoleala care a cuprins Parlamentul Romaniei in ultimul timp, provocata de lupta pentru a obtine o noua majoritate parlamentara (PNL) sau dimpotriva, pentru a o pastra pe cea existenta (PSD), a facut ca UDMR-ul sa fie din nou mica greutate care intoarce balanta, insa niciodata nu pe gratis!

Teama UDMR-ului de a nu trece pragul electoral de 5% este motivul pentru care legea prin care romanii din afara granitelor puteau obtine cetatenia mai usor a fost respinsa!

Astfel, de fiecare data cand a fost nevoie de “atarnarea” UDMR-ului pe talgerele balantei care decidea puterea in Romania, s-a tradat cate unul dintre interesele majore ale romanilor. S-a ajuns in timp la un lung sir de tradari si de masuri aberante antiromanesti, unele fiind adeseori de-a dreptul sovine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Se demonstreaza ca UDMR-ul, acest partid/ONG sau ce-o mai fi el, o struto-camila a politicii romanesti, a fost si este inca cel mai nociv proiect politic pentru romani, atat pentru cei din Romania cat si pentru cei din afara granitelor Patriei Mama.

[info] Ardealul pamant romanesc (problema Ardealului vazuta de un american)  [/info]

Teama UDMR-ului de a nu trece pragul electoral de 5% este motivul pentru care legea prin care romanii din afara granitelor puteau obtine cetatenia mai usor a fost respinsa! Prin aceasta lege s-ar fi marit destul de mult numarul etnicilor romani cu cetatenie romana, mai ales prin aportul celor din Republica Moldova, Ucraina si Serbia, asa ca disparitia UDMR-ului din Parlamentul Romaniei ar fi fost aproape sigura!

Asa zisii politicieni romani din Parlamentul Romaniei, scursurile societatii in care traim astazi, au preferat sa tradeze interesele neamului si ale tarii pentru a castiga “prietenia”, fie ea si de scurta durata, a extremistilor si iredentistilor maghiari, o formatiune pseudo-politica ce a actionat de peste 20 de ani doar cu dusmanie impotriva romanilor!

Cu mare regret, trebuie sa recunoastem ca in Parlamentul Romaniei sunt acum in marea lor majoritate numai jigodii tradatoare de neam si de tara! De aceea, ne cerem noi iertare romanilor din afara granitelor, pentru mizeria umana prezenta azi in Parlamentul Romaniei si pentru masurile lor antiromanesti pe banda rulanta pe care le tot iau de peste doua decenii si jumatate impotriva neamului nostru.

Vointa lor nu reprezinta si vointa noastra! De ales noi nu i-am ales sa ne reprezinte! Cum poti sa alegi ceva dintre Mamona si Scaraoțchi? Acesta este crudul adevar din Romania zilelor noastre: tara noastra nu mai este condusa de romani ci de slugi ale intunericului, asa ca frati romani din afara granitelor Romaniei nu va maniati pe noi pentru ca si noi suntem discriminati si oprimati ca si voi, cu toate ca oficial ne regasim in interiorul granitelor Patriei Mama!

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

PNL (Republica Moldova) a depus actele ca si concurent electoral cu lista proprie si pentru cursa din Municipiul Chisinau

sâm mai 2 , 2015
Recent, Delegatia Politica Nationala a discutat chestiunea implicarii PNL in alegerile locale generale de la 14 iunie 2015 si a delegat BPC atributiile privind luarea deciziilor despre participarea partidului in acest scrutin. BPC a adoptat deciziile corespunzatoare legate de PNL in scrutinul local. Astfel, BPC a adoptat decizia privind candidatura […]
PNL (Republica Moldova) a depus actele ca si concurent electoral cu lista proprie si pentru cursa din Municipiul Chisinau, foto: pavlicenco.md

Poate vă place și:

libris.ro