libris.ro

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA

Eveniment Politic national- Luni, 11 mai 2015, membrii fondatori ai Partidului National „Pentru Patrie” vor depune la Tribunalul Municipiului Bucuresti actele de constituire legala a acestei noi formatiuni politice. Partidul National „Pentru Patrie” este o initiativa a multor militari in rezerva si retragere, initiativa generata de esecul de mari proportii al guvernantilor din ultimul sfert de secol de a asigura romanilor o viata decenta si de afirmare a Romaniei pe scena internationala ca stat demn, independent si puternic.

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA

Jefuirea sistematica a avutiilor tarii si a banilor publici de politicieni venali si de escroci indigeni sau veniti de aiurea cu sprijinul autoritatilor si al Justitiei este un alt motiv care i-a determinat pe militarii romani in rezerva si in retragere de a se organiza pentru infiintarea Partidului National „Pentru Patrie”.

Politicile economice si sociale adoptate dupa 1990 in sprijinul marilor companii internationale au condus la polarizarea excesiva a societatii noastre: din ce in ce mai putini indivizi au acumulat cea mai mare parte a avutiei nationale si din ce in ce mai multi romani traiesc in saracie si mizerie, supravietuind cu firimiturile de la masa hoţilor bogati.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[tp_product id=”193969182″ feed=”158″]

Asa nu se mai poate! Partidul National „Pentru Patrie” a aparut din necesitatea istorica si evidenta de a schimba starile de lucruri din tara prin repartizarea echitabila a avutiei nationale intre cetateni, prin recuperarea integrala a bunurilor si banilor furati si tragerea la raspundere penala a vinovatilor care au patronat si au participat la acest jaf naţional. Partidul National „Pentru Patrie” isi propune sa schimbe si cursul politicii externe prin reasezarea Romaniei in randul statelor demne si respectate in lume.

Partidul National „Pentru Patrie” nu este un partid al militarilor, fie ei in rezerva sau in retragere. Membrii fondatori au dat semnalul de constituire bizuindu-se pe calitatile de buni organizatori, pe spiritul de disciplina al Ostirii si, nu in ultimul rand, pe loialitatea fata de Romania si fata de Drapelul Tarii dovedita de militari si consfintita prin Juramantul depus. Partidul National „Pentru Patrie” cheama pe toti cei traitori pe aceste meleaguri sa se alature acestei noi formatiuni politice si sa lupte impreuna pentru a infaptui idealurile de dreptate si echitate sociala, de bunastare, libertate si fericire pentru fiecare roman, pentru cei mai in varstă de azi si pentru copiii din generatiile viitoare.

Comitetul National de Initiativa al Partidului National Pentru Patrie : Col. ( rez. ) Gligor Viorel Col. (rtr.) Tran Vasile Lt. col. (rtr.) Hamza Mircea Scriitor / Stanchescu Laurian Col. ing. ( rez.) Ceausu Gheorghe Lt. col. ing. (rez.) Arniceru Viorel Col (rtr.) Popescu Victor Lt. comandor. ( rez.) Kis Viorel Maior ( rez.) Ulianov Constantin Maior (rez.) Vlad Valerica Col. (rez.) Gaitanaru Andrei

Autor: Laurian Stanchescu

CONTACT: Telefon: 0722230549,

Email : viorel_gligor@yahoo.com

Sursa:

[1] www.magazincritic.ro

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA, foto: magazincritic.ro
Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA, foto: magazincritic.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.