RSS

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

Lansare de carte care îi va pune…

La București se lans…

Mișcarea politică ROMÂNIA MARE Î…

Mișcarea politică RO…

Daniel Gheorghe: USR are o obses…

Deputatul liberal Da…

150 de Torțe pentru Eroii Români…

"Astăzi o Torță; pe …

Bolșevicii ăștia mici de la USR …

Bolșevicii ăștia mi…

Război ideologic grețos pe Wikip…

Cine a avut vreodată…

Cătălin Ivan solicită CNA-ului r…

Într-o vreme când re…

Aurelian Pavelescu: Într-o socie…

"De la Mihai Șora la…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA

Print Friendly, PDF & Email

Eveniment Politic national- Luni, 11 mai 2015, membrii fondatori ai Partidului National „Pentru Patrie” vor depune la Tribunalul Municipiului Bucuresti actele de constituire legala a acestei noi formatiuni politice. Partidul National „Pentru Patrie” este o initiativa a multor militari in rezerva si retragere, initiativa generata de esecul de mari proportii al guvernantilor din ultimul sfert de secol de a asigura romanilor o viata decenta si de afirmare a Romaniei pe scena internationala ca stat demn, independent si puternic.

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA

Jefuirea sistematica a avutiilor tarii si a banilor publici de politicieni venali si de escroci indigeni sau veniti de aiurea cu sprijinul autoritatilor si al Justitiei este un alt motiv care i-a determinat pe militarii romani in rezerva si in retragere de a se organiza pentru infiintarea Partidului National „Pentru Patrie”.

Politicile economice si sociale adoptate dupa 1990 in sprijinul marilor companii internationale au condus la polarizarea excesiva a societatii noastre: din ce in ce mai putini indivizi au acumulat cea mai mare parte a avutiei nationale si din ce in ce mai multi romani traiesc in saracie si mizerie, supravietuind cu firimiturile de la masa hoţilor bogati.

[tp_product id=”193969182″ feed=”158″]

Asa nu se mai poate! Partidul National „Pentru Patrie” a aparut din necesitatea istorica si evidenta de a schimba starile de lucruri din tara prin repartizarea echitabila a avutiei nationale intre cetateni, prin recuperarea integrala a bunurilor si banilor furati si tragerea la raspundere penala a vinovatilor care au patronat si au participat la acest jaf naţional. Partidul National „Pentru Patrie” isi propune sa schimbe si cursul politicii externe prin reasezarea Romaniei in randul statelor demne si respectate in lume.

Partidul National „Pentru Patrie” nu este un partid al militarilor, fie ei in rezerva sau in retragere. Membrii fondatori au dat semnalul de constituire bizuindu-se pe calitatile de buni organizatori, pe spiritul de disciplina al Ostirii si, nu in ultimul rand, pe loialitatea fata de Romania si fata de Drapelul Tarii dovedita de militari si consfintita prin Juramantul depus. Partidul National „Pentru Patrie” cheama pe toti cei traitori pe aceste meleaguri sa se alature acestei noi formatiuni politice si sa lupte impreuna pentru a infaptui idealurile de dreptate si echitate sociala, de bunastare, libertate si fericire pentru fiecare roman, pentru cei mai in varstă de azi si pentru copiii din generatiile viitoare.

Comitetul National de Initiativa al Partidului National Pentru Patrie : Col. ( rez. ) Gligor Viorel Col. (rtr.) Tran Vasile Lt. col. (rtr.) Hamza Mircea Scriitor / Stanchescu Laurian Col. ing. ( rez.) Ceausu Gheorghe Lt. col. ing. (rez.) Arniceru Viorel Col (rtr.) Popescu Victor Lt. comandor. ( rez.) Kis Viorel Maior ( rez.) Ulianov Constantin Maior (rez.) Vlad Valerica Col. (rez.) Gaitanaru Andrei

Autor: Laurian Stanchescu

CONTACT: Telefon: 0722230549,

Email : viorel_gligor@yahoo.com

Sursa:

[1] www.magazincritic.ro

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA, foto: magazincritic.ro

Laurian Stanchescu: COMUNICAT DE PRESA, foto: magazincritic.ro


Comentarii

comentarii

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.
shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL