RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

CARAVANA NATIONALA “PENTRU PATRIE”

Print Friendly, PDF & Email

In urma initierii unei “mese rotunde” virtuale, domnul colonel Viorel Gligor a avut inspirata ideea ca Partidul National Pentru Patrie sa inceapa prima si inedita fapta a acestei miscari national-patriotice, aceea de a porni Caravana Nationala “Pentru Patrie.” Vom strabate Tara Romaneasca in lungul si latul ei, ne vom opri si vom bate la portile oamenilor ca sa ne infratim suferintele si invierea, ne vom infrati inimile si le vom reda identitatea din care am descins ca natiune istorica si spirituala.

Ne vom opri in toate locurile unde dedesubtul pamantului romanesc este strajuit de spiritele stramosilor, vom picura acolo lumina sufletelor noastre si vom jura ca patria romana, neclintita ramane deasupra lor. Caravana Nationala “Pentru Patrie” este o intalnire a tuturor romanilor cu propriul lor destin, este drumul Romaniei contemporane spre ea insasi, geneza primenita a neamului nostru. Vom avea cu noi Sfantul Tricolor, stramosul nostru cel mai de seama si vestitorul nostru ca suntem vii in mersul lumii!

CARAVANA NATIONALA “PENTRU PATRIE”

Laurian Stănchescu,

Membru titular, ,

Preşedinte, Fundaţia “Ideea Contemporană”

Sursa:

[1] www.magazincritic.ro

Noua grupare politica “Partidul (Miscarea) National (a) Pentru Patrie” are sediu ultracentral, foto: magazincritic.ro

Noua grupare politica “Partidul (Miscarea) National (a) Pentru Patrie” are sediu ultracentral, foto: magazincritic.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline